Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Αυτός είναι ο «αντί – Πόνσε» – Φουλάρει άμεσα για παιχταρά η ΑΕΚ ως απάντηση στο «ναυάγιο» του Αργεντινού
Αυτός είναι ο «αντί – Πόνσε» – Φουλάρει άμεσα για παιχταρά η ΑΕΚ ως απάντηση στο «ναυάγιο» του Αργεντινού | Pagenews.gr
Pagenews Team

Αρνητική τροπή παρουσιάζεται να παίρνει το θέμα Πόνσε για την ΑΕΚ. Ενώ στην «Ένωση» έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από τη Ρόμα ότι η υπόθεση θα τελειώσει θετικά, ο παίκτης φέρεται να μην επιθυμεί τη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «AS Roma Vinci Per Noi», το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport», ο δανεισμός του Αργεντινού στους «κιτρινόμαυρους» δεν θα προχωρήσει, διότι ο ίδιος προτιμά ν’ αγωνιστεί στην Ισπανία. Στην Ένωση περιμένουν φυσικά την επίσημη απάντηση της Ρόμα και δεν βασίζονται σε δημοσιεύματα. Και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν άλλες υποθέσεις επιθετικών με κυριότερη αυτή του Νίκου Καρέλη.

Ο Έλληνας φορ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ουζουνίδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει πάλι. Και ήδη γίνονται ενέργειες για το πως θα μπορούσε να αποκτηθεί. Αλλά το σημαντικό στην υπόθεση είναι να θέλει ο ποδοσφαιριστής να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ετικέτες: 
2018