Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ έγινε τοιχογραφία στο Καζάν

Μουντιάλ 2018: Ο Νεϊμάρ έγινε τοιχογραφία στο Καζάν
Το Μουντιάλ 2018 μπορεί να ονομαστεί και διοργάνωση των... καλλιτεχνών της ζωγραφικής.

Το Μουντιάλ 2018 μπορεί να ονομαστεί και διοργάνωση των… καλλιτεχνών της ζωγραφικής, τουλάχιστον στο Καζάν, που είναι μια από τις πόλεις που φιλοξενεί αγώνες της διοργάνωσης. Εκεί, ήδη οι τεράστιες τοιχογραφίες του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι κοσμούν δύο κτίρια της πόλης και τώρα ήρθε να προστεθεί και μια τρίτη τοιχογραφία, αυτή του Νεϊμάρ. Από τα ξημερώματα της Πέμπτης το πρόσωπό του Βραζιλιάνου άσου κοσμεί έναν τοίχο πίσω από το ξενοδοχείο της αποστολής της «σελεσάο».

Το τριώροφο πορτραίτο του Ρονάλντο είχε σχεδιαστεί πέρυσι μπροστά από το ξενοδοχείο «Ραμάντα», για να καλωσορίσει τον «Παίκτη της Χρονιάς», ο οποίος θα αγωνιζόταν εκεί με την Εθνική Πορτογαλίας για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Οι αξιωματούχοι της πόλης βρέθηκαν σε μεγάλη αμηχανία, όταν έγινε γνωστό πως στο ίδιο ξενοδοχείο θα έμενε τώρα η Εθνική Αργεντινής, ενόψει του αγώνα με την Γαλλία, για την φάση των «16» του Μουντιάλ.

Έτσι και για να αποφευχθεί η εντύπωση ότι η πόλη παίρνει σαφή θέση υπέρ του Πορτογάλου στην πολυσυζητημένη διαμάχη για το ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος, δόθηκε αμέσως εντολή να σχεδιαστεί κι ένα πορτραίτο του Μέσι, έστω και λίγο μικρότερο.

Τώρα, που Ρονάλντο και Μέσι αποχώρησαν από την διοργάνωση και φτάνει η Βραζιλία στο Καζάν για το ματς των προημιτελικών με το Βέλγιο, οι τοιχογράφοι της ρωσικής πόλης προχώρησαν στην δημιουργία και του πορτραίτου του Νεϊμάρ, σε κτίριο κοντά στο ξενοδοχείο «Μιράζ», όπου θα μείνει η αποστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments