Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Γαλλία – Ουρουγουάη 2-0

Μουντιάλ 2018: Γαλλία – Ουρουγουάη 2-0
Το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του Μουντιάλ εξασφάλισε η Γαλλία μετά την νίκη της με 2-0 επί της Ουρουγουάης.

Η Γαλλία εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Mουντιάλ 2018, αφού επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης στo Νίζνι Νόβγκοροντ για τη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Σκόρερ των Γάλλων, που θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού, Βραζιλία-Βέλγιο, στις 7 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη, ο Βαράν στο 40΄ και ο Γκριεζμάν στο 61΄.

Στο 40′ η Γαλλία άνοιξε το σκορ. Ο Ραφαέλ Βαράν κινήθηκε πανέξυπνα, έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ με… προσποίηση του Αντουάν Γκριεζμάν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φερνάντο Μουσλέρα.

To 2-0 έκανε ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν με σουτ εκτός περιοχής και τραγική γκάφα του 32χρονου Μουσλέρα. Να σημειωθεί, ότι ο Γάλλος σκόρερ δεν πανηγύρισε, λόγω της συμπάθειάς του για την Ουρουγουάη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

  • Ουρουγουάη (Όσκαρ Τάμπαρες)

Μουσλέρα, Λασάλτ, Γοδίν, Χιμένες, Κάσερες, Νάντες (73′ Ουρεταβίσκαγια), Τορέιρα, Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59′ Κ. Ροντρίγκες), Σουάρες, Στουάνι (59′ M. Γκόμες)

  • Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν)

Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Λούκας Ερναντέζ, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό (79′ Ενζονζί), Μπαπέ (88′ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (90+3′ Φεκίρ), Ζιρού

Τα γκολ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=09H2E-TUYFE

https://www.youtube.com/watch?v=aMl9gmYG3d8

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments