Αθλητισμός

Τον απέρριψαν οι Έλληνες και πήγε στη Μονακό με δέκα εκατομμύρια!

Τον απέρριψαν οι Έλληνες και πήγε στη Μονακό με δέκα εκατομμύρια!
Παίκτης που προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε, πάει πλέον στη Μονακό με πολλά λεφτά.

Πόσες ιστορίες έχουν ειπωθεί/ακουστεί για παίκτες που δεν εγκρίθηκαν από ελληνικές ομάδες, αλλά τελικά διέπρεψαν και έκαναν μεγάλο όνομα στο εξωτερικό; Μέχρι και για τον Ρονάλντο, το… φαινόμενο, είναι γνωστή ιστορία της δοκιμής του στην Καλαμάτα η οποία τον… απέρριψε. Απίθανα πράγματα!

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια μεταγραφική ιστορία που αφορά τη Μονακό του Ζαρντίμ, η οποία θα αποκτήσει έναν 27χρονο χαφ από τη Ρίο Άβε, ονόματι Πελέ. Και θα δώσουν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν!

Τι σχέση έχει με την Ελλάδα; Επί δύο χρόνια ο Πελέ, σαν παίκτης της Μπενφίκα που ήταν, προτεινόταν σε ελληνικές ομάδες με τη μορφή δανεισμού. Πληρωμένος δηλαδή. Όμως καμία από τις ομάδες μας δεν θέλησε να τον αποκτήσει. Όλες τον απέρριψαν.

Αποτέλεσμα; Ο Πελέ διέπρεψε με την Ρίο Άβε και ο συμπατριώτης του, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έπεισε τη διοίκηση της Μονακό πως αξίζει να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω για να τον κάνει δικό της. Παραπάνω είπαμε; Δέκα εκατομμύρια είναι αυτά. Τόσα δίνει η Μονακό για να τον κάνει δικό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments