Ζώδια

Ωροσκόπιο τριών εκλείψεων – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ωροσκόπιο τριών εκλείψεων  – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Αναλυτικά όλα όσα θα φέρουν οι εκλείψεις.

Κριός

Εξακολουθείς να μαραζώνεις για μια παλιά αγάπη, αγαπητέ Κριέ; Χρειάζεται να ξεπεράσεις μια παλιά αγάπη; Ίσως μια φιλία; Αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσετε να έρθετε κοντά με μια ομάδα ανθρώπων, που θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμη και στην πραγματοποίηση ενός μακρόχρονου ονείρου. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε ακόμη να αποκαλύψετε τις οποιεσδήποτε μακρόχρονες δυσαρέσκειές σας, σε φίλους και συνεργάτες. Η απελευθέρωση του θυμού σας θα σας αφήσει ελεύθερο, για ν’ ακολουθήσετε νέους στόχους! Μπορεί να είναι και μια νέα ερωτική αρχή! Ο Αύγουστος είναι η εποχή που μπορεί να ξαναγυρίσετε στον προηγούμενο εραστή ή να ξανακοιτάξετε ένα δημιουργικό έργο που από καιρό βρισκόταν στο παρασκήνιο. Μέσα σ’όλη αυτή την κοινωνικοποίηση και την αναταραχή, ξεκινά μια νέα τάση. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πού είναι το σπίτι σας και τί σημαίνει πραγματικά για σας η οικογένεια.

Ταύρος

Η εσωτερική σας πυξίδα, βρίσκεται σε μεγάλη αναδιάρθρωση, αγαπητέ Ταύρε! Έχετε όλο το καλοκαίρι να τακτοποιήσετε τα παλιά οικογενειακά θέματα, να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα και να εκφράσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια. Ίσως να είστε πολύ θυμωμένοι με όλα τα είδη εξουσίας – την κυβέρνηση, το αφεντικό ή τον γονέα – και όλα αυτά θα φτάσουν σε ένα δραματικό αποκορύφωμα τον Ιούλιο. Μια πόρτα θα κλείσει για καλό, εμποδίζοντας ένα μονοπάτι, αλλά θα ανοίξει ένα καινούργιο ταυτόχρονα, προτρέποντάς σας να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας, επαγγελματικά και προσωπικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στο σπίτι σας τον Αύγουστο και να κάνετε μια νέα αρχή. Εν τω μεταξύ, το μυαλό σας διψά για νέες περιπέτειες. Να περιμένετε λοιπόν, κάποιες φανταστικές, φρέσκιες ιδέες, για σκέψη αυτό το καλοκαίρι!

Δίδυμοι

Είστε βυθισμένοι μέχρι τα γόνατα, σε περίπλοκες διεθνείς ή νομικές υποθέσεις καθώς αρχίζει το καλοκαίρι, αγαπητέ Δίδυμε! Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα μετανάστευσης, ένα φιάσκο στο μάρκετιγκ ή κάτι που έχει να κάνει με ένα ταξίδι, μια εκπομπή ή την εκπαίδευσή σας στο εξωτερικό. Υπάρχει κάποια οργή μέσα σας, για τους VIP που σας παραγκωνίζουν και όλα αυτά θα φτάσουν σ’ ένα αχαλίνωτο αποκορύφωμα, μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Είτε ολοκληρώσετε αυτό το έργο, είτε αποφασίσετε να το παρατήσετε, οι γραμμές επικοινωνίας θα ανοίξουν ξανά τον Αύγουστο και θα είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις και να φτάσετε τελικά σε κάποιο είδος συμφωνίας. Μέσα σ’όλα αυτά, ανοίγει ένα μονοπάτι, που θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Καρκίνος

Χρωστάτε χρήματα, αγαπητέ Καρκίνε; Ή μήπως υπάρχει κάποιο άλλο είδος χρέους που εμφανίστηκε ξαφνικά και πρέπει να εξοφληθεί;  Αυτό το καλοκαίρι θ’αναζητήσετε ό, τι είναι δικό σας, και θα επιστρέψετε ό, τι δεν είναι. Θα εκφραστούν τυχόν παράπονα ανάμεσα σε σας και σε κάποιον με τον οποίο, είστε στενά συνδεδεμένοι, εδώ και πολύ καιρό. Τα χρήματα που έχουν καθυστερήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα θα φτάσουν τελικά. Αν όχι, τα πράγματα θα φτάσουν στο απροχώρητο τον Ιούλιο και δεν θα είναι όμορφο. Όμως τον Αύγουστο θα είστε έτοιμοι να αναδιατυπώσετε τις οικονομικές σας συμβάσεις και ν’ αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας. Ξεκαθαρίστε όλες τις υποθέσεις σας, όσο μπορείτε, επειδή οι εκλείψεις καταφτάνουν στο ζώδιό σας αυτό το καλοκαίρι (για θα μείνουν μέχρι το 2020!) Και αρχίζετε ήδη ν’αλλάζετε δέρμα και να γίνεστε ένας καινούργιος άνθρωπος!

Λέων

Είστε ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αυτό το καλοκαίρι, αγαπητέ Λέοντα – ή πιο συγκεκριμένα ο συμπρωταγωνιστής – αφού οι σχέσεις σας, είναι αυτές, που έρχονται στο προσκήνιο! Αν είστε ακόμα κολλημένοι σε μια προηγούμενη σχέση που είναι αδύνατο να την ξεπεράσετε, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε μια απότομη γραμμή στην άμμο. Ο Ιούλιος ξεκλειδώνει ένα μέρος της ψυχής σας που ήταν κρυμμένο εδώ και καιρό, επιτρέποντας έτσι την τελική θεραπεία σας. Ώρα να προχωρήσετε και να μη ξανακοιτάξετε ποτέ πίσω! Μπορεί να βρεθείτε σε μια μεγάλη ερωτική αντιπαράθεση μέχρι τα τέλη Ιουλίου αλλά δεν ανησυχείτε. Μέχρι τον Αύγουστο, θα είστε έτοιμοι να εστιάσετε αποκλειστικά στον αριθμό ένα – σε σας – και θα επανεξετάσετε τη στάση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε. Ναι, η αλλαγή σας, θα είναι ολοκληρωτική!

Παρθένος

Έχετε φροντίσει τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Παρθένε; Ή τρώτε σκουπίδια, δουλεύοντας σαν τρελοί όλη μέρα; Όλα αυτά επιστρέφουν, για να σας δαγκώσουν. Αντιμετωπίστε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργείται αμέσως και χρησιμοποιήστε το σαν ευκαιρία για να ανακαλύψετε σημαντικά προβλήματα, που αφορούν την υγεία σας ή τον ψυχισμό σας. Ο καταπιεσμένος θυμός και η δυσαρέσκεια, μπορεί να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικά προβλήματα τώρα. Ο Ιούλιος θα μπορούσε να φέρει σημαντικές αλλαγές στην εργασία ή τη συνειδητοποίηση ότι πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας αν θέλετε να τα καταφέρετε. Μην συνεχίζετε όμως απρόσεκτα. Βγάλτε από μέσα σας, ό,τι σας δηλητηριάζει. Μόλις γίνει αυτό, προσπαθήστε να ηρεμήσετε τον Αύγουστο και να διαλογιστείτε, να αποτοξινωθείτε ή να ξεπεράσετε το παρελθόν και να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας. Σύντομα θα βγείτε από την κρυψώνα σας! Αυτό το καλοκαίρι ανοίγει νέες πόρτες στον κοινωνικό σας κύκλο και νέους δρόμους, για φρέσκα όνειρα!

Ζυγός

Βγαίνεις ραντεβού, αγαπητέ Ζυγέ, μόνο για να βρεθείς ξαφνικά στα κρύα του λουτρού; Ή ακόμα στεναχωριέσαι για τον πρώην; Αντιμετωπίζεις μήπως προβλήματα με ένα παιδί; Υπάρχει πολλή δυσαρέσκεια που χαλάει τη διασκέδαση σας και είναι όλα έτοιμα να εκραγούν! Οποιοσδήποτε πόνος στη καρδιά σας φτάνει στο απροχώρητο και σύντομα θα εκφράσετε άγνωστες επιθυμίες σας ή θα έχετε εκρήξεις θυμού. Αυτό το καλοκαίρι θα γυρίσετε τελικά σελίδα στην ερωτική ζωή σας και θα κοιτάξετε προς ένα λαμπρότερο μέλλον. Συγκεντρώστε τους φίλους, γύρω σας τον Αύγουστο – ίσως ακόμη και φίλους που δεν έχετε δει εδώ και καιρό- και ξεκαθαρίστε την ατμόσφαιρα. Τότε μόνο θα μπορέσετε να ονειρευτείτε ξανά! Είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε ολόκληρη την πορεία της ζωής σας καθώς και τις ευθύνες που απερίσκεπτα δημιουργήσατε. Η επανατοποθέτησή σας, ξεκινά αυτό το καλοκαίρι!

Σκορπιός

Είστε κουρασμένοι από όλη τη δυσαρέσκεια, την ένταση και τα κρεμασμένα μούτρα στο σπίτι, αγαπητέ Σκορπιέ. Η οικογενειακή ζωή είναι δύσκολη, και τα πράγματα θα βρίσκονται σε ένταση, μέχρι τέλη Ιουλίου! Μήπως το σπίτι σας χρειάζεται επισκευή?Μήπως ένας γονιός έχει αμετακίνητη συμπεριφορά; Ή μήπως σκέφτεστε να σηκωθείτε και να φύγετε για πάντα; Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είστε ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και βιώνετε την επανάστασή σας. Να περιμένετε μεγάλες αλλαγές σ’αυτό το μέτωπο. Τον Αύγουστο, εξετάζετε ολόκληρη τη θέση σας και ίσως να επανεξετάσετε μια επαγγελματική απόφαση. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στα φαντάσματα του παρελθόντος και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Μια νέα πόρτα ανοίγει για σας στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, ή σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τη δημοσίευση ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τοξότης

Το μυαλό σου είναι γεμάτο θυμό, αγαπητέ Τοξότη, και είναι δύσκολο να βρεις ειρήνη ή ηρεμία στο κεφάλι σου. Οι φωνές θα συνεχίσουν να δυναμώνουν όλο και περισσότερο, μέχρι να εκραγούν,σαν πυροτεχνήματα, τον Ιούλιο! Ένα ταξίδι, μια επικοινωνία ή ένα έργο πολυμέσων κορυφώνεται τον Αύγουστο και αυτό σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε για να επαναλάβετε τα βήματά σας και να οραματιστείτε ξανά το μέλλον σας. Τον Αύγουστο προσπαθήστε να ελέγξετε τα νομικά σας θέματα ή να κάνετε διακοπές και να καθαρίσετε το κεφάλι σας. Μέσα σ’όλα αυτά, ανοίγει ένα νέο παράθυρο, και σας δίνει ευκαιρίες, για νέες και πιο φωτεινές οικονομικές δυνατότητες. Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή στα οικονομικά σας, είτε με την εξόφληση ενός χρέους, την εξεύρεση ενός υποστηρικτή ή τη διαίρεση περιουσίας.

Αιγόκερως

Σκέφτεστε τα χρήματα αυτό το καλοκαίρι, αγαπητέ Αιγόκερε! Μπορεί να σκέφτεστε διάφορες εργασιακές δραστηστηριότητες, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, από το παρελθόν. Έρχεται ξανά το παρελθόν να σας στοιχειώσει με τα οικονομικά. Τώρα είναι η ώρα να διευθετήσετε τα παλαιά χρέη και να επιλύσετε παλιές διαφωνίες. Αυτό θα σας βοηθήσει να κλείσετε την πόρτα στις παρελθούσες οικονομικές συναλλαγές μια για πάντα και να κάνετε μια νέα αρχή! Αν δημιουργηθεί κάποια δυσάρεστη κατάσταση τον Ιούλιο, χρησιμοποιήστε τον Αύγουστο για να επανεξετάσετε τυχόν οικονομικούς όρους και να πετύχετε μια νέα συμφωνία. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναζωογονήσετε τα οικονομικά σας. Και ενώ σκέφτεστε τα χρήματα, τα δικαιώματα και όσους πρέπει να εμπιστεύεστε, μια νέα αρχή λαμβάνει χώρα στις σχέσεις σας. Μια μικρή ρωγμή στην πανοπλία σας, είναι το μόνο που χρειάζεται για να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν!

Υδροχόος

Είστε ο αδιαμφισβήτητος αστέρας του καλοκαιριού, αγαπητέ Υδροχόε! Τα αστεία και τα ξεσπάσματά σας, κλέβουν την παράσταση -ακόμα κι αν αισθάνεστε απόλυτα αντίθετοι – και όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση. Νιώθετε πως είστε εκκεντρικοί; Αισθάνεστε κολλημένοι, αποριπτέοι και σαν να μην υπάρχει κανένα αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ενέργειά σας; Είστε αποφασισμένοι να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας. Ως τα τέλη Ιουλίου, οτιδήποτε σας έχει κάνει να δουλέψετε μέχρι τελικής πτώσης, τελικά θα σας τσατίσει! Μόλις φτάσετε σε αυτό το σημείο, δεν θα υπάρχει επιστροφή. Ο” κύβος ερρίφθει” τον Αύγουστο και μια βασική σχέση είναι κάτω από αυστηρό έλεγχο. Συζητήστε τα παλιά και δώστε σε κάποιον μια δεύτερη ευκαιρία. Διπλά τυχερός! Μέσα σε αυτή την κρίση ταυτότητας, νέες ενέργειες ανακατεύουν τα εργασιακά. Προετοιμαστείτε για αλλαγές στον τρόπο ζωής σας!

Ιχθύες

Είστε το πιο ευαίσθητο ζώδιο αγαπητοί Ιχθείς, και αν ακούσετε προσεκτικά, θα αισθανθείτε κάτι μεγάλο και θυμωμένο ερευνώντας κάτω από την επιφάνεια … Φταίει κάποια παράνομη επιθυμία; Ο θυμός που διαρρέει στην ατμόσφαιρα; Οι δαίμονες σας εμφανίζονται ξανά; Τακτοποιήστε το νωρίς για να μη διογκωθεί. Παρακολουθήστακε την υγεία σας και κάντε ό, τι μπορείτε για να αντιμετωπίσετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα. Τα μυστικά – δικά σας ή κάποιου άλλου – δεν μπορούν πλέον να κρατηθούν υπό έλεγχο … Μπορεί να ανακαλύψετε – και να φρικάρετε – ότι κάποιος έχει ενεργήσει εναντίον σας και θα πάθετε σοκ. Αφήστε ό,τι σας δηλητηριάζει, απ’ έξω. Αυτό θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε και λειτουργείτε από εδώ και πέρα και θα μπορέσετε να γυρίσετε σελίδα. Μέσα από όλη την μυστικότητα και την τρέλα, κάτι αναβλύζει στην καρδιά σας. Είστε έτοιμοι να αναλάβετε και πάλι ρίσκα. Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments