Αθλητισμός

Έξαλλοι στον Αστέρα με Παναθηναϊκό: “Αυτό είναι κοροϊδία”

Έξαλλοι στον Αστέρα με Παναθηναϊκό: “Αυτό είναι κοροϊδία”
Φουντώνει η κόντρα των δύο ομάδων με αφορμή τη μεταγραφή του Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός είδε και τον Αστέρα Τρίπολης να καταθέτει προσφυγή εναντίον του και να ζητάει περίπου 400.000 ευρώ που του οφείλονται από τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Μια υπόθεση που θα εκδικαστεί την επόμενη Πέμπτη στις 19 Ιουλίου.

Στον Αστέρα, μάλιστα, είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, θεωρώντας πως τους κοροϊδεύουν όλο αυτό το διάστημα. Ο Αστέρας είχε βάλει… πλάτη επί πολλούς μήνες στον Παναθηναϊκό, αντιλαμβανόμενος τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες σε επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, άκουγαν συνεχώς την ίδια ατάκα:

“Δώστε μας λίγο χρόνο και την άλλη Τετάρτη θα έχετε λεφτά”. Οι… Τετάρτες έγιναν πολλές, λεφτά στην Αρκαδία δεν έβλεπαν, την ώρα που έβλεπαν τον Παναθηναϊκό να κοστολογεί τον παίκτη με 3 εκατομμύρια ευρώ! Και ένιωσαν… κορόιδα.

Έτσι έφτασαν στην απόφαση να καταθέσουν προσφυγή, διεκδικώντας τα χρήματα στα δικαστήρια και πλέον αναμένεται νέα επαφή του Κωνσταντίνου μαζί τους για να βρεθεί μια λύση. Ωστόσο, όσο ο Κωνσταντίνου δεν δίνει χειροπιαστές διαβεβαιώσεις, τόσο τα προβλήματα θα αυξάνονται στο τριφύλλι. Κι όλα αυτά εν αναμονή των… εκατομμυρίων από Αλαφούζο και Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments