Αθλητισμός

Ποιος Τζέιμς και ποιος Ρίβερς; Έτσι αλλάζει επίπεδο ο Παναθηναϊκός – Το… κερασάκι που θέλει ο Πασκουάλ

Ποιος Τζέιμς και ποιος Ρίβερς; Έτσι αλλάζει επίπεδο ο Παναθηναϊκός – Το… κερασάκι που θέλει ο Πασκουάλ
On fire ο Παναθηναϊκός Ο κόσμος... ξέχασε ήδη τους πρώην και ασχολείται με τους νυν και τους επόμενους.

Είναι προφανές πως αυτό το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινείται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να δημιουργήσει μια ομάδα που θα φτάσει την επόμενη σεζόν έως το τέλος. Μέχρι το φάιναλ φορ.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται όλες οι – ομολογουμένως εντυπωσιακές – κινήσεις έως τώρα. Λάσμε, Καλάθης, Παπαπέτρου, Λάνγκφορντ και η διαφαινόμενη ανανέωση του Παππά έχουν κάνει τους πάντες να ξεχάσουν την αποχώρηση του Τζέιμς και εκείνη του Ρίβερς. Δύο παικτών που αγαπήθηκαν από τον κόσμο τα δύο τελευταία χρόνια. Και πλέον μένει το… κερασάκι στην τούρτα για να κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας.

Ποιο είναι αυτό; Η απόκτηση ενός ψηλού ακόμα, που θα αλλάξει για τα καλά επίπεδο στους πράσινους. Που θα τους κάνει πανίσχυρους. Σενγκέλια, Ουάιτ και Παπαγιάννης βρίσκονται στο μυαλό διοίκησης και Πασκουάλ.

Φυσικά, το όνομα του Παπαγιάννη είναι εκείνο που… γοητεύει περισσότερο απ’ όλα. Εκείνο που τρελαίνει και τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο, καθώς είναι ένα παιδί του Παναθηναϊκού, με πολλές προοπτικές. Ωστόσο, ακόμα κι αν τελικά δεν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, η διάθεση του Παναθηναϊκού για ακόμα περισσότερη ενίσχυση είναι δεδομένη. Και οι… βόμβες αναμένεται να συνεχιστούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments