Πολιτισμός

Συναυλία του Χρ. Νικολόπουλου και όλες οι εκδηλώσεις στα «Πυλαιώτικα 2018»

Συναυλία του Χρ. Νικολόπουλου και όλες οι εκδηλώσεις στα «Πυλαιώτικα 2018»
Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 18, έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου.

Με μία μεγάλη συναυλία του μαέστρου του μπουζουκιού Χρήστου Νικολόπουλου και τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν καλλιτέχνες και τοπικά συγκροτήματα, παραδοσιακά χορευτικά σχήματα και οργανοπαίκτες, όπως και μοίρασμα του παραδοσιακού «ατζέμ πιλάφ» πραγματοποιούνται φέτος τα «Πυλαιώτικα 2018» που διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, στα πλαίσια του εορτασμού του Πολιούχου της Πυλαίας Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου.

Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 18, έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του Πέτρινου Πολιτιστικού Κέντρου Πυλαίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ηια τα «Πυλαιώτικα 2018» περιλαμβάνει:

Τετάρτη 18 Ιουλίου: Μουσική συναυλία με σύγχρονο και λαϊκό ρεπερτόριο και με ερμηνευτή τον Σταύρο Χατζησπύρου που θα πλαισιώνεται από γυναικείες φωνές.

Πέμπτη 19 Ιουλίου,:Μεγάλη μουσική συναυλία με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, τον αγαπημένο ερμηνευτή του κοινού Στέλιο Διονυσίου και τη νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού. Η συναυλία θα περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν κατά την διάρκεια της πενηντάχρονης και πλέον καριέρας του στο λαϊκό τραγούδι.

Παρασκευή 20 Ιουλίου: Μουσικοχορευτική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Δήμου μας και φιλοξενούμενα χορευτικά από άλλες περιοχές. Με κλαρίνο, λαούτο, κρουστά, τρομπέτα, βιολί και ακορντεόν.

Το παραδοσιακό «ατζέμ πιλάφ» θα μοιραστεί την τελευταία ημέρα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9.00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments