Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη
Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη.

Zώδια σήμερα Κριός

Όσο κι αν σας αρέσει να ξεκινάτε καινούργια εγχειρήματα, η διεκπεραίωσή τους είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Επειδή δεν μπορείτε να τα αναβάλετε για άλλη μέρα, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο καλείστε να σηκώσετε να μανίκια και να δουλέψετε!

Θα σας βοηθήσει πολύ αν ετοιμάσετε μια λίστα προτεραιοτήτων εκ των προτέρων, ώστε να μην χάσετε την εστίασή σας στην πορεία. Όταν αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, εσείς να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας με ένα ρομαντικό δείπνο.

Zώδια σήμερα Ταύρος

Η Σελήνη από τον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας, θα σας κάνει σήμερα ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτους! Επειδή θα διέπεστε από ορμητικότητα, μελετήστε το περιβάλλον πριν μπείτε σε έναν χώρο. Κάποιοι θεατές έχουν ανάγκη από λίγο «ζέσταμα», για να μην θεωρήσουν ότι τους υποτιμάτε.

Η μέρα είναι προορισμένη για νίκες και μόνο, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας για να κερδίσετε ό,τι κι αν λαχταράτε. Όταν αργότερα η Σελήνη θα περάσει τον 6ο Οίκο σας των συνηθειών, μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με πιο πεζές δραστηριότητες.

Zώδια σήμερα Δίδυμοι

Σήμερα θα αποζητήσετε την ησυχία σας, γιατί δεν θα έχετε καμία διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες. Ενδείκνυται να κρεμάσετε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε» και να δουλέψετε φορώντας τα ακουστικά σας, προκειμένου να μην σας απασχολήσει κανείς και τίποτα. Το ευχάριστο νέο είναι ότι θα κάνετε μεγάλα άλματα στην πορεία σας με αυτή την πρακτική. Αργότερα οι δονήσεις της ημέρας θα αλλάξουν, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον 5ο Οίκο σας της χαράς!

Zώδια σήμερα Καρκίνος

Σήμερα θα σας φαντάζει εξαιρετικά βαρετή η προοπτική να ασχοληθείτε με ένα πράγμα κάθε φορά. Η διάθεσή σας θα είναι να χειρίζεστε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, ειδικά κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Η κοινωνική σας διάθεση θα είναι επίσης σε έξαρση, γι’ αυτό μάθετε τα σχέδια των φίλων σας και ανταλλάξτε απόψεις για τα δικά σας. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, θα έχετε την ανάγκη να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο!

Zώδια σήμερα Λέων

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει κάπως εκκεντρικά για εσάς, καθώς η δουλειά θα είναι η πρώτη σας σκέψη αλλά η διασκέδαση θα είναι η δεύτερη! Με τη Σελήνη στην Παρθένο μέχρι το απόγευμα, αξιοποιήστε τις παραγωγικές δονήσεις της ατμόσφαιρας και ολοκληρώστε όσο πιο πολλές υποχρεώσεις μπορείτε. Η αφοσίωση και η συνέπειά σας θα σας χαρίσουν πολλούς πόντους ανόδου στην κλίμακα ιεραρχίας. Όταν η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό αργότερα, ενδώστε στην φλύαρη παρόρμησή σας και συναντήστε φίλους για μια ονειρεμένη έξοδο!

Zώδια σήμερα Παρθένος

Αν ονειρεύεστε σαμπάνια και χαβιάρι, καλά κάνετε! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να αποζητάτε τα καλύτερα πράγματα για τη ζωή σας. Με τη Σελήνη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας στην αρχή της ημέρας, δικαιούστε να κάνετε κάποιες μικρές παρασπονδίες στις υποχρεώσεις ή τις δαπάνες σας. Όμως αργότερα, το φεγγάρι θα περάσει στον Ζυγό και θα σας επαναφέρει στο συνετό και οργανωμένο σκεπτικό σας. Προτιμήστε να βγείτε το βράδυ για ένα παγωτό, αντί για ένα πλήρες γεύμα με όλη την παρέα!

Zώδια σήμερα Ζυγός

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας, αγαπητοί Ζυγοί! Με τη Σελήνη να κεντρίζει τον 12ο Οίκο σας των μεταβάσεων, θα σας εξαντλήσει η ενασχόληση με καινούργια εγχειρήματα. Προτιμήστε να αποτιμήσετε τι έχει μείνει από τα ήδη υπάρχοντα, κάνοντας μια λίστα προτεραιοτήτων. Θα νιώσετε πολύ πιο ήρεμοι μετά από αυτή την ανασκόπηση, κυρίως γιατί θα αντιληφθείτε ότι ο όγκος δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζατε.

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στα δικά σας εδάφη για παραμονή δύο ημερών, κάτι που θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σας για διασκέδαση! διασκέδαση!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Zώδια σήμερα Σκορπιός

Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα; Ίσως να μην ισχύει απόλυτα αυτό για εσάς σήμερα, αν και θα σας φανεί ευκολότερο. Μην είστε τόσο εμμονικοί με τον τρόπο που θέλετε να γίνονται τα πάντα, οι συνέργειες είναι αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά στη γραμμή υλοποίησης των στόχων σας. Ακόμα κι αν τα αποτελέσματα διαφέρουν κάπως από τα επιθυμητά, είναι βέβαιο ότι θα έχετε κερδίσει πιο πολλά απ’ όσα νομίζατε. Πρέπει πλέον να ωριμάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω, γι’ αυτό αποδεχθείτε το «αρκετά καλό».

Zώδια σήμερα Τοξότης

Σήμερα δεν σας σταματά τίποτα! Αφήστε τις φιλοδοξίες σας να πάρουν το τιμόνι, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα ενισχύσει τα ηγετικά σας ταλέντα. Αφού και οι υπόλοιποι σας θεωρούν αρχηγούς, ακολουθήστε το ένστικτό σας στη λήψη αποφάσεων που θα ωφελήσουν όλες τις πλευρές. Όταν η Σελήνη περάσει στον Ζυγό αργότερα, ενδέχεται να νιώσετε κάπως μόνοι στην κορυφή… Η καλύτερη επιλογή είναι να αναζητήσετε τα φιλαράκια σας και να βγείτε να διασκεδάσετε με τους πιο αυθόρμητους τρόπους!

Zώδια σήμερα Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα υπάρχει όριο στις διεκδικήσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ξεχάστε τη λογική της εργασιομανίας, ενδώστε στην παρόρμησή σας για κάποιες αυθόρμητες εξερευνήσεις και ανταλλαγές ιδεών. Μια αλλαγή σκηνικού θα βελτιώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και θα κάνει τις ιδέες σας να κυλούν αβίαστα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, στρέφοντας ξανά την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα

Zώδια σήμερα Υδροχόος

Λίγο ιδιόρρυθμα αναμένεται να κυλήσει η μέρα σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Αρχικά θα έχετε την ανάγκη να προσεγγίσετε πολύ ένα ιδιαίτερο άτομο, μιας και οι διαθέσεις θα είναι εκρηκτικά ερωτικές! Αργότερα αυτή η εγγύτητα θα σας φανεί αποπνικτική, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον ανεξάρτητο 9ο Οίκο σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί με τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί ενδέχεται να μην μπορέσετε να τις τηρήσετε. Επίσης, φροντίστε να μην κάνετε καμία αγορά που δεν θα συνοδεύεται από κάρτα αλλαγής!

Zώδια σήμερα Ιχθύες

Μια πολλά υποσχόμενη σύμπραξη θα πορευτεί με τον πιο αίσιο τρόπο σήμερα, χωρίς να αποκλείεται να έχετε καταλήξει σε συμφωνία μέχρι το απόγευμα! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πριν δώσετε τα χέρια, είναι να έχουν τεθεί ξεκάθαρα οι προσδοκίες και των δύο πλευρών… Έχετε μια τάση να συμφωνείτε με τις διαθέσεις των άλλων, προκειμένου να είστε αρεστοί και αγαπητοί. Όσο αθώα κι αν είναι αρχικά, συνήθως καταλήγει με εσάς να έχετε μετανιώσει. Αντ’ αυτού, σήμερα επιλέξτε να μελετήσετε τις μελλοντικές συνέπειες. Δεν είναι καταστροφολογία αυτή η πρακτική, είναι σύνεση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments