Αθλητισμός

Το… κόλπο του Δημήτρη: Ο όρος στο συμβόλαιο του Παπαγιάννη που «διώχνει» το NBA

Το… κόλπο του Δημήτρη: Ο όρος στο συμβόλαιο του Παπαγιάννη που «διώχνει» το NBA
Πως ο Γιαννακόπουλος δένει τον Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα, υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει ακόμα ένα «όπλο» στη φαρέτρα του Τσάβι Πασκουάλ. Ο «Big Papa», όπως τον αποκαλούν, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο τριφύλλι και ανυπόμονος να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στο τριφύλλι.

Ο Γιαννακόπουλος ήθελε να δέσει με πολυετή συμβόλαιο τον Έλληνα σέντερ και αυτό έκανε. Ο Παπαγιάννης υπέγραψε για πέντε χρόνια και οι δύο πλευρές θέλουν να κατακτήσουν πολλούς τίτλους μέσα σε αυτή την πενταετία.

Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν έμεινε μόνο εκεί. Το NBA πάντα θα… καραδοκεί για να πάρει πίσω τον Παπαγιάννη και γι’ αυτό ο Γιαννακόπουλος φρόντισε να καλυφθεί. Πως; Βάζοντας έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του. Ποιος είναι αυτός; Πως τα τρία πρώτα χρόνια είναι «κλειστά» και μόνο την τελευταία διετία υπάρχει οψιόν για το NBA. Κάτι που σημαίνει ως ο Παπαγιάννης δεν μπορεί να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια αν δεν δώσει τη συγκατάθεσή του ο Παναθηναϊκός.

Μια κίνηση που δεν συνηθίζεται, ωστόσο «δένει» τον παίκτη στον Παναθηναϊκό και καλύπτει τον σύλλογο στο 100% από το ενδεχόμενο να τον χάσει μέσα σε μια… ώρα και εντελώς ξαφνικά.

Διαβάστε Eπίσης:

Γιώργος Παπαγιάννης: Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό

Ήρθε ο Παπαγιάννης για τον Παναθηναϊκό: «Εδώ είναι η οικογένειά μου»

Τρέλανε τους Παναθηναϊκούς ο Παπαγιάννης με το ποστάρισμά για τη θύρα 13: «Η οικογένειά μου»

Θα πάρει και Οκάρο Ουάιτ ο Παναθηναϊκός;

Περισσότερα