Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Αυτός που αγαπάς, θέλει να γνωρίσει εσένα πραγματικά, όχι μόνο ένα μέρος του εαυτού σου, που θέλεις να του παρουσιάσεις σήμερα. Είναι προς το συμφέρον σου να είσαι ειλικρινής για το τί θέλεις, τί χρειάζεσαι και τί νιώθεις. Αν κρατάς κρυμμένα κανα δυο μυστικά σου, που πεθαίνουν ν’αποκαλυφθούν, καλύτερα μίλησε ειλικρινά με τον εραστή σου. Πάρε θάρρος και δώσε στον εαυτό σου την άδεια να ξεσπάσει. Η ερωτική σου σχέση αξίζει την αλήθεια σου και την αυθεντικότητά σου.

Ταύρος

Σήμερα θα κανονίσεις το πρόγραμμά σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να βρεις χρόνο να τον περάσεις με τον εραστή σου. Σε είχε απασχολήσει πολύ η δουλειά σου τελευταία, με αποτέλεσμα να σου λείπουν οι απολαυστικές στιγμές που περνούσατε μαζί. Γνωρίζεις πολύ καλά πως οι σχέσεις για να λειτουργήσουν χρειάζονται συναισθηματική τροφή. Αν αντιμετωπίζετε ο ένας τον άλλον με σεβασμό, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, αυτό θα βοηθήσει για να προοδεύσει η σχέση σας περισσότερο και να γίνει πιο σταθερή.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί ν’αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στην ερωτική σου σχέση. Προσπάθησε να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με τον εραστή σου, για να βρείτε από κοινού, λύση στο πρόβλημα. Φρόντισε να μη λειτουργήσεις παρορμητικά εξαιτίας του άγχους σου, και κατηγορήσεις άδικα τον εραστή σου για τα ερωτικά σας προβλήματα. Δημιούργησε ένα ήρεμο περιβάλλον και αφιέρωσε την προσοχή σου και το χρόνο σου στο ταίρι σου.  Μόνο έτσι, θα καταφέρεις να ξαναφέρεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό στη σχέση σου.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να έχεις όρεξη για να δημιουργήσεις μια σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή, επειδή ξέρεις πώς να το πετύχεις. Είσαι αποφασισμένη να δημιουργήσεις αλυσιδωτές αντιδράσεις με τις κινήσεις σου, ώστε να επέλθει περισσότερη αρμονία και ειρήνη στην ερωτική σου σχέση. Επίσης ένα οικονομικό θέμα μπορεί να είναι ένα σημείο διαμάχης μεταξύ σας, γιατί συμβάλλει στη δημιουργία μιας αίσθησης ανασφάλειας και αστάθειας. Ωστόσο, είναι πιθανό να εξαρτηθεί από σένα, αν θα ξεκινήσεις οποιαδήποτε συζήτηση. Είναι επίσης πιθανό, ο εραστής σου να ελπίζει ότι θα το κάνεις.

Λέων

Η ενίσχυση των επιπέδων προνοητικότητας στα ερωτικά σου θέματα μπορεί να απαιτεί κάτι περισσότερο, από ερωτικά λόγια. Οι λέξεις θα βοηθήσουν κάπως, αλλά για να αντιμετωπιστεί ένα προβληματικό ερωτικό θέμα, χρειάζονται επικεντρωμένες και ειλικρινείς ενέργειες. Θα είναι ουσιαστικής σημασίας να καταστήσεις σαφές στον εραστή σου, πως θέλεις να εξελιχθεί η ερωτική σας σχέση και πως είσαι διατεθειμένη να κάνεις ό,τι μπορείς από μεριάς σου.

Παρθένος

Η φαντασία σου, θα μπορούσε να προκαλέσει πολλές φαντασιώσεις αυτή τη στιγμή. Ακόμη κι αυτά που πιστεύεις πως μπορούν να πραγματοποιηθούν, μπορεί να χαθούν μέσα στις χιλιάδες ψευδαισθήσεις σου. Ωστόσο, αυτά δεν χρειάζεται να εξεταστούν με τη λογική, επειδή οι φαντασιώσεις σου, αξίζουν να ωριμάσουν με τον δικό τους τρόπο και να θέλουν και συγκεκριμένο χρόνο. Αν ο εραστής σου σ’αγαπά πραγματικά και σε σκέφτεται, θα σου συμπαρασταθεί, κάτι που θα σ’ενθουσιάσει.

Ζυγός

Παρόλο που έχεις λόγους να πιστεύεις πως σημειώθηκε πρόοδος στην ερωτική σου σχέση, αισθάνεσαι ακόμη ανήσυχη. Γι’αυτό θέλεις να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα, για να δεις τ’αποτελέσματα που θα φέρει αυτή σου η κίνηση και που δεν είναι ορατά σε σένα, αυτή τη στιγμή. Δε χρειάζεται να λειτουργήσεις παρορμητικά, γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Προσπάθησε να βρεις άλλους τρόπους για να σταματήσεις να νιώθεις άγχος και στεναχώρια. Και το σύμπαν πιστεύει, πως μπορείς να τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Τα παθιασμένα σου σχέδια, που έμοιαζαν ασφαλή και αμετακίνητα, θα μπορούσαν ν’ αλλάξουν εξαιτίας, των καινούργιων περιστάσεων που δημιουργούνται στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Η πρόοδος που πίστευες πως θα ερχόταν με άλματα, μπορεί ν’απαιτεί μικρότερα βήματα. Η υπομονή και η επιμονή θα είναι τα πιο ισχυρά σου προτερήματα τώρα. Συνέχισε να χαμογελάς, γιατί αυτή η κοσμική ενέργεια που δημιουργεί εμπόδια, θα υποχωρήσει σύντομα.

Τοξότης

Μπορεί να νιώθεις πως όλα τ’άλλα στη ζωή σου, εκτός από τα ερωτικά σου προχωρούν. Μπορεί να αισθάνεσαι περισσότερο απογοητευμένη από ό, τι εμπνευσμένη από συναρπαστικές σκέψεις, για το πώς θα κάνεις τα ερωτικά σου όνειρα, πραγματικότητα. Θέλεις να ξέρεις πως οι προσπάθειές σου, δε θα βρίσκουν συνεχώς εμπόδια. Όσο δεν βιάζεσαι να τα πραγματοποιήσεις, θα δώσεις περισσότερες ευκαιρίες στα όνειρά σου να ξεδιπλωθούν, σιγά σιγά.

Αιγόκερως

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου με προσοχή σήμερα. Ειδικά αν ο εραστής σου αναλαμβάνει τα ηνία της σχέσης σας – και όχι με καλό τρόπο. Δεν χρειάζεται ν’ακολουθείς ό,τι σου λέει, ούτε πρέπει να συμφωνείς, σε κάτι που πραγματικά δεν θέλεις να κάνεις. Μόνο οι πιο σημαντικές σχέσεις, μετράνε τώρα και η καρδιά σου, θα σε ενημερώνει πάντα αν είσαι πραγματικά πιστή, ή όχι.

Υδροχόος

Αν επικεντρωθείς στους επαγγελματικούς σου στόχους, αποκλείοντας τους ερωτικούς, η σύγκρουση στη σχέση σου, θα είναι αναπόφευκτη. Ακριβώς επειδή έχεις μια σαφή ιδέα για το πώς θέλεις να εξελιχθεί η καριέρα σου, δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσεις από μια σημαντική ερωτική σχέση. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το κοσμικό σου κάλεσμα. Να εξισορροπήσεις τη δουλειά σου με τον έρωτα. Γιατί ξέρεις, πως μόνο με αρμονία θέλεις να ζήσεις και να ευτυχίσεις.

Ιχθύες

Αν είσαι υπερβολικά ανένδοτη για να επιμένεις στα ερωτικά σου σχέδια, θα κάνεις τον εραστή σου να υποφέρει σήμερα, αναμφισβήτητα. Ο αυθορμητισμός είναι συνήθως πολύ πιο σέξι και πιο σύμφωνος με αυτό που θέλει η καρδιά σου, σε αντίθεση με τη λογική σου. Με την ευελιξία που ξεδιπλώνεται η ερωτική σου ζωή, υποδεικνύεις στον εραστή σου, πως τον εμπιστεύεσαι και εμπιστεύεσαι και τον έρωτά σας.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018