Ελλάδα

Συγκλονίζει ο πατέρας που η οικογένειά του πνίγηκε στον Έβρο – Αγνοούνται άλλα δύο παιδιά του (vid)

Συγκλονίζει ο πατέρας που η οικογένειά του πνίγηκε στον Έβρο – Αγνοούνται άλλα δύο παιδιά του (vid)
Η γυναίκα του και το ένα παιδί του Μουράτ πνίγηκαν - Κάνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να μην σταματήσουν τις έρευνες για τα άλλα δύο παιδιά του.

Συγκλονίζει το δράμα του πατέρα που έχασε τη σύζυγό του και ένα από τα τρία παιδιά του, όταν η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία ανετράπη στον ποταμό Έβρο. Την ίδια ώρα που ο Μουράτ Ακτσαμπάι πενθεί για το χαμό των δύο ανθρώπων του, εξακολουθούν να αγνοούνται δύο ακόμα παιδιά του και εύχεται να βρεθούν ζωντανά.

Ο τραγικός πατέρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha συγκλονίζει με τα όσα λέει:

«Η γυναίκα μου δεν γνώριζε κολύμπι και το νερό την παρέσυρε. Δεν μπορούσε να αφήσει τα τρία παιδιά να χαθούν. «Κολυμπούσα για να σώσω τα δύο μου παιδιά, αλλά ήταν αδύνατο να τα βγάλω στην άλλη πλευρά. Άρχισα να βουτάω αλλά δεν μπορούσα να τα τραβήξω από το νερό. Ήμουν μέσα στο νερό και μόλις βγήκα έξω τα παιδιά δεν ήταν εκεί”.

Ο Μουράτ Ακτσαμπάι εκφράζει την ελπίδα τα δύο παιδιά του να ειναι ζωντανά, λέγοντας πως ένα από τα δύο φορούσε σωσίβιο. Μάλιστα, καλεί τις ελληνικές αρχές και τους Έλληνες να μην σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο παιδιών.

Η συγκλονιστική περιγραφή πριν την τραγωδία

“Οταν η βάρκα πλησίαζε την άλλη πλευρά του ποταμού υπήρχαν θάμνοι και κλαδιά. Η βάρκα χτύπησε σε κάποιο δέντρο ή θάμνο και άρχισαν να μπαίνουν νερά. Αναποδογυρισε και οι 11 επιβάτες πέσαμε στο νερό. Ζητήσαμε σωσίβια, όμως οι λαθρέμποροι μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμασταν. Πήραμε μόνο δύο σωσίβια μαζί μας. Το ένα το δωσαμε σε μία μητέρα και το άλλο το φοράει το αγόρι μου που αγνοείται”.

Όταν τον ρωτά ο δημοσιογράφος γιατί αποφάσισε να φύγει από την Τουρκία με την οικογένειά του ο Μουράτ αναφέρει:

“Εξαιτίας των προβλημάτων στη χώρα μας έπρεπε να δραπετεύσαμε, αν γνωρίζαμε ότι μπορεί να συνέβαινε αυτό θα το σκεφτόμασταν περισσότερο. Αλλά μας είπαν ότι ήδη πολλοί το έχουν καταφέρει. Έτσι θα μπορούσαμε κι εμείς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments