Ελλάδα

Πυρκαγιές Αττικής: Μπορεί να μην ταυτοποιηθούν όλα τα θύματα στο Μάτι

Πυρκαγιές Αττικής: Μπορεί να μην ταυτοποιηθούν όλα τα θύματα στο Μάτι
Οι πυρκαγιές της Αττικής έχουν στερήσει μέχρι στιγμής την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Συνεχίζεται το θρίλερ που αφορά την ταυτοποίηση των νεκρών στο Μάτι, αφού σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της ελληνικής αστυνομίας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιοι σοροί που βρέθηκαν ή θα βρεθούν από την φονική πυρκαγιά να μην ταυτοποιηθούν ποτέ.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων η Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Πηνελόπη Μηνιάτη που έχει αναλάβει την ταυτοποίηση των θυμάτων της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα, είπε μάλιστα πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο αναμένεται.

Η Πηνελόπη Μηνιάτη μετείχε και στις έρευνες για την πτώση της μοιραίας πτήσης 522 της «Helios Airways» η οποία εκτελώντας στο δρομολόγιο Λάρνακα-Πράγα, κατέπεσε στην περιοχή του Γραμματικού στην Αττική τον Αύγουστο του 2005.

«Μπορεί.. Στο «Helios» τρεις άνθρωποι δεν βρέθηκαν ποτέ, παρόλο που ήταν μια «κλειστή λίστα» σε ένα αεροπλάνο» είπε η υποστράτηγος.

«Αυτή η περίπτωση είναι πολύ δυσκολότερη, τεχνικά το ονομάζουμε «ανοικτό σύστημα». Μετά βρίσκονται σοροί, μπορεί… είναι κάτι που το περιμένουμε», κατέληξε η η Υποστράτηγος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments