Αθλητισμός

Θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Κόντε; Αποφασίζει σήμερα

Θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Κόντε; Αποφασίζει σήμερα
Καθοριστική η σημερινή ημέρα για το μέλλον του Πέδρο Κόντε.

Ο Πέδρο Κόντε φαίνεται πως τελικά αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη και θα φορέσει τα…ερυθρόλευκα εκτός Ελλάδος όμως, αφού ο Ερυθρός Αστέρας από τη Σερβία φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον παίκτη και πλέον τι θα αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του είναι στο δικό του χέρι.

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται να θέλει διακαώς να εντάξει στο δυναμικό του τον Ισπανό φορ και η νέα πρόταση που έκανε για την απόκτησή του υπολογίζεται γύρω στα 600.000 ευρώ, δίχως τα μπόνους, τα οποία αν επιτευχθούν, το συνολικό ποσό μπορεί και να φτάσει και τις 900.000 ευρώ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διατηρεί άψογες σχέσεις με τον παίκτη και παρόλο που είχε την ευκαιρεί να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του από εκείνον στο παρελθόν, σεβάστηκε τις επιθυμίες και τα θέλω του (πχ η πρότασης της Αλ Σαμπάμπ). Και αυτή τη χρονική στιγμή λοιπόν οι άνθρωποι της ομάδας δεν πιέζουν καταστάσεις και περιμένουν να ξεκαθαριστεί τελείως τι θέλει τελικά ο 30χρονος φορ.

Ουσιαστικά, ο Πέδρο Κόντε έχει δύο επιλογές στα χέρια του. Σε όποια η ζυγαριά γύρει πιο πολύ σε αυτή θα καταλήξει. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική, καθώς ίσως παρθεί και η τελική του απόφαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments