Αθλητισμός

Ανσαριφάρντ: Μια ανάσα απ’ τη Μπεσίκτας, ίσως και αύριο στην Τουρκία

Ανσαριφάρντ: Μια ανάσα απ’ τη Μπεσίκτας, ίσως και αύριο στην Τουρκία
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να γίνει παίκτης της Μπεσίκτας.

Ως τελειωμένη παρουσιάζουν πλέον τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Μπεσίκτας τα τούρκικα και τα ιρανικά ΜΜΕ. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους Τούρκους, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες μιλούν και για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον σύλλογο σε ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, Ιρανικά αλλά και Τούρκικα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Φικρέτ Ορμάν, ήταν αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συμφώνησε με τον 28χρονο επιθετικό, αλλά και τον μάνατζέρ του, Ρέζα Φαζέλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλα έγιναν το Σάββατο που πέρασε, σε κάποιο ελληνικό νησί!

Όπως επισημαίνεται στα ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας. Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, φέρεται να έχει πει το ναι στην Μπεσίκτας σε ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ δαπάνησε περίπου 400.000 ευρώ για να τον πάρει από τον Πανιώνιο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο παίκτης να ταξιδέψει για τη γειτονική χώρα ακόμα και αύριο προκειμένου να υπογράψει και να παρουσιαστεί και επίσημα από την Μπεσίκτας, προκειμένου να ενσωματωθεί και στην προετοιμασία της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments