Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Φωτιά Μάτι: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της αδελφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη μετά το θάνατό του
Φωτιά Μάτι: Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της αδελφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη μετά το θάνατό του | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη που έχασε τη ζωή του από τη φωτιά στο Μάτι,  έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Ο άτυχος άνδρας που επέστρεφε από τη δουλειά του στο Μαρούσι, δεν κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι του στο Μαραθώνα, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με το πύρινο μέτωπο που εκείνη την ώρα σάρωνε την περιοχή.

Οι δηλώσεις της αδελφής του, Κατερίνας, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί στις 7” συγκλονίζουν, καθώς περιγράφει τις δύσκολες ώρες που πέρασε χωρίς να έχει κανένα νέο για την τύχη του αδελφού της.

“Για μια εβδομάδα δεν είχαμε νέο. Αυτό μας είχε τρελάνει. Ό,τι είχαμε κάνει ήταν με δικιά μας πρωτοβουλία με γνωστούς και φίλους”, λέει η ίδια.

Στη συνέχεια τόνισε πως δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από την πολιτεία για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία και στον θάνατο του Παναγιώτη και δήλωσε πως η οικογένειά της θα προσφύγει στη δικαιοσύνη με στόχο η υπόθεση να προχωρήσει όπως πρέπει.

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη συγκλονίζει όμως και με το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που έπληξε η φωτιά: “Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανή όσοι είναι στο νοσοκομείο”. Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες: 
2018