Αθλητισμός

Βούλα Παπαχρήστου: Η σύνδεση με τη Χρυσή Αυγή και το tweet για το οποίο τιμωρήθηκε

Βούλα Παπαχρήστου: Η σύνδεση με τη Χρυσή Αυγή και το tweet για το οποίο τιμωρήθηκε
Ποια είναι η σύνδεση που έχει η Βούλα Παπαχρήστου με τη Χρυσή Αυγή.

Ήταν 22 Ιουλίου 2012, λίγες ημέρες προτού εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, και η 23χρονη τότε Βούλα Παπαχρήστου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αναρτώντας στο Twitter το εξής σχόλιο: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου… θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!».

Το επίμαχο tweet που είχε κάνει η Βούλα Παπαχρήστου

Η αθλήτρια ζήτησε κατόπιν συγγνώμη, κάνοντας λόγο για παρεξήγηση, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διασώσει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H Παπαχρήστου, είχε υπερασπιστεί και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο φημολογούνταν ότι διατηρούσε σχέση, και το χαστούκι του στη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012 δηλώνοντας: «νομίζω ότι δεν το ξεκίνησε πρώτος εκείνος».

«Αν εγώ ήμουν προκλητική απέναντι σε έναν άντρα και τον έβριζα δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσε, αλλά νομίζω πως άμα προκαλείς πρέπει να είσαι έτοιμος για την απάντηση» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βούλα Παπαχρήστου: Χρυσή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

Η Βούλα Παπαχρήστου χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

Η επίδοση που της χάρισε το χρυσό

Το πρώτο άλμα της Παπαχρήστου στον τελικό μπορεί να ήταν άκυρο, αλλά η τριπλουνίστρια βρήκε γρήγορα στον ρυθμό της.

Στη δεύτερη προσπάθειά της προσγειώθηκε στα 14,60 μ., ισοφαρίζοντας την καλύτερη φετινή της επίδοση και πέρασε στην κορυφή, όπου έμεινε μέχρι το τέλος καθώς καμία από τις αντιπάλους της δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.

Στη συνέχεια, η Παπαχρήστου κυνήγησε το μεγάλο άλμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άλλες τρεις άκυρες προσπάθειες, ενώ στην τελευταία, γνωρίζοντας ήδη πως είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, προσγειώθηκε στα 14,32 μέτρα.

Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Γερμανίδα Κριστίν Γκίερις με 14,45 μ., ενώ η Ισπανίδα Ανα Πελετέιρο κέρδισε το χάλκινο με άλμα στα 14,44 μέτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments