Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 19 Αυγούστου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 19 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 13 ως 19/8/2018 από την Φούλα Γρηγοροπούλου.

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με μία ενθαρρυντική όψη τριγώνου μεταξύ του Δία από το Σκορπιό και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Η όψη αυτή θα κρατήσει αρκετό διάστημα και είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για περισυλλογή, πνευματικές και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις καθώς και κέρδη μέσα από αυτές. Αυτή η όψη θα είναι πολύ βοηθητική για όλους μας καθώς θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από αυτό το έντονο καλοκαίρι που διανύουμε με ποικίλους τρόπους. Καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε προτεραιότητα στο πνεύμα και έπειτα στην ύλη καθώς η περίοδος είναι κατάλληλη για να συλλέξουμε νέες πληροφορίες και γνώσεις.

Στις 13/8 ο Άρης κινούμενος σε ανάδρομη πορεία, μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου στην 29η μοίρα. Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί) που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες 5 ημέρες των ζωδίων τους θα νιώσουν έντονα την επίδραση του. Αυτά τα ζώδια θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα σχέσεων τα οποία είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα κατά το παρελθόν και θα τους απασχολήσουν ξανά. Βέβαια όλοι μας θα παρατηρήσουμε πως θα μας τραβήξουν την προσοχή ζητήματα με τα οποία είχαμε απασχοληθεί αρκετά έως τα μέσα Μαΐου, τότε που ο Άρης βρισκόταν στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου σε ορθή πορεία.

Στις 18/8 η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο Ζυγό θα κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από το Λέοντα και θα μας γυρίσει και εκείνη σε ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσουμε να διευθετήσουμε και να τα λύσουμε. Βέβαια στις 18 και στις 19/8 είναι δύο ημέρες οι οποίες χρειάζονται προσοχή παρά τη θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ερμή. Αυτό θα συμβεί γιατί ο Ερμής θα βρίσκεται στάσιμος στο Λέοντα και αυτό μας δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι δύσκολη. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα εμμένουμε στις δικές μας θέσεις μη θέλοντας να ξεπεράσουμε παγιωμένες καταστάσεις σε κάθε επίπεδο. Προσοχή λοιπόν καθώς φαινομενικά η όψη είναι ευνοϊκή όμως θα πρέπει να ασκήσουμε βούληση προκειμένου να ευνοηθούμε πραγματικά από αυτή, μιας και η τάση όλων μας θα είναι να μην κάνουμε βήμα μακριά από τη δική μας θέση σε κάθε ζήτημα. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 20/8  και σιγά-σιγά η επικοινωνία μας θα αποκατασταθεί.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments