Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα
Ζώδια - αστρολογικές προβλέψεις.

ζώδια κριός. Μπορεί να έχεις βρει την ιδανική στιγμή για να μιλήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα με τον εραστή σου. Αν είναι κάτι που το καθυστερούσες για λόγους που είναι γνωστοί μόνο σε σένα τότε θα διαπιστώσεις πως η συζήτητση, θα πάει καλύτερα απ’ό,τι πίστευες. Οποιαδήποτε αντίσταση από τον εραστή σου υπήρχε προηγουμένως, θα διαλυθεί. Αυτό θα σε βοηθήσει ν’αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ευκρίνεια και ευαισθησία.

ζώδια ταύρος Εσύ μπορεί να βλέπεις πως η πρόοδος στην ερωτική σου σχέση είναι βατή και απλή. Η ασυνεπής συμπεριφορά του εραστή σου όμως, δημιουργεί επιπλοκές στη κατάσταση ή σε οποιοδήποτε σχέδιο έχεις για το μέλλον της σχέσης σου. Σαφώς κάποιος λόγος θα υπάρχει για να ενεργεί ή να συμπεριφέρεται έτσι. Κι αυτός ο λόγος είναι η προτεραιότητά σου αυτή τη στιγμή.

ζώδια δίδυμοι Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τώρα, για ποιό λόγο συνάντησες τόση ένταση και τόσα εμπόδια στην ερωτική σου ζωή, το τελευταίο διάστημα. Θα συνειδητοποιήσεις επίσης, πως το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, βαραίνει τη μεταξύ σας σχέση και δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες. Το σύμπαν φαίνεται να καταλαβαίνει την απογοήτευσή σου και είναι πρόθυμο να σε ανακουφίσει. Ειδικά αν έχεις προετοιμαστεί, για τυχόν δυσάρεστα επεισόδια ή συζητήσεις.

ζώδια καρκίνος Όσο ενδιαφέρον κι αν είναι να μπορείς να προβλέψεις ή να δομήσεις την ερωτική σου ζωή, θα ωφεληθείς περισσότερο αν απορρίψεις τους κανόνες ή τα πρέπει. Επικεντρώσου στον αυθορμητισμό ή αποφάσισε να γίνεις περισσότερο εραστής της περιπέτειας. Είσαι σέξι όταν κάνεις κάτι διασκεδαστικό ή γελοίο και η επιδεξιότητα που έχεις στη σχέση σου, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

ζώδια λέων Από τη μία πλευρά, θα μπορούσες να διαλύσεις την ερωτική σου σχέση και να προχωρήσεις. Ωστόσο, από την άλλη, θα μπορούσες να κάτσεις να σκεφτείς ποιά θα ήταν η πιο λογική κίνηση. Αντιμετωπίζεις μια μοναδική κατάσταση, οπότε μην ψάχνεις να βρεις λύσεις, από προηγούμενες σχέσεις, για να τις ακολουθήσεις. Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να σταματήσεις να ζυγίζεις τις επιλογές σου, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και κάνοντας ένα γενναίο βήμα!

ζώδια παρθένος Ο εραστής σου, θα είναι πρόθυμος να σου προσφέρει καλές συμβουλές ή προτάσεις. Ωστόσο, όσο περισσότερο θα επιμένει να σε βοηθήσει, τόσο πιο αποφασισμένη θα είσαι, να βρεις μόνη σου τη λύση σ’ένα περίπλοκο δίλημμα. Αν ο εραστής σου επιθυμεί να βοηθήσει, τότε δε χρειάζεται να τον απομονώσεις. Θα μπορούσες τελικά να δεις, πως η πρότασή του, είναι η ιδανική λύση αν του δώσεις την ευκαιρία.

ζώδια ζυγός Η ερωτική σου σχέση ή η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να είναι επιρρεπής σε μια καθυστέρηση, αλλά αναρωτήσου γιατί πρέπει να βιάσεις τη διαδικασία. Έχεις την ευκαιρία να αναλογιστείς τα ερωτικά σου και να αναβαθμίσεις ορισμένες ανάγκες και προσδοκίες. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα, για να επιτρέψεις σε ορισμένα γεγονότα να γίνουν πιο ξεκάθαρα, σε σχέση με τα σημεία συζήτησης -με τον εραστή σου- που θεωρείς σημαντικά Η καθυστέρηση, μπορεί να είναι θεραπευτική.

ζώδια σκορπιός Θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη εποχή, για να σκάψεις βαθύτερα μέσα σου και ν’αφαιρέσεις ξεπερασμένους περιορισμούς ή ξεπερασμένες ερωτικές υποθέσεις. Καθώς κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ξεκάθαρο και πιο εμπνευσμένο. Θα νιώσεις έτοιμη να κάνεις μια καινούργια ερωτική σχέση, από την οποία είχες αρχίσει να απομακρύνεσαι.

ζώδια τοξότης Ένα σχόλιο ή μια παρατήρηση από τον εραστή σου που πιστεύει ότι είναι αθώα ή αβλαβής, θα αγγίξει ένα πολύ ευαίσθητο νεύρο μέσα σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι δείχνοντάς του πώς αισθάνεσαι, θα μπορούσε να προκαλέσει περιττή σκηνή. Αλλά είναι σημαντικό να καταστήσεις σαφές γιατί αισθάνεσαι έτσι. Αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο σημείο αναφοράς για το μέλλον και να βοηθήσει το αντικείμενο του πόθου σου να είναι λίγο πιο προσεκτικός, όταν πρόκειται για άστοχα σχόλια.

ζώδια αιγόκερως Η απελευθέρωσή σου, βρίσκει με κάποιο τρόπο, τον δρόμο της στην ερωτική σου ζωή. Αυτό συνεπάγεται μια συγκεκριμένη σειρά περιστάσεων που φέρνει μια νέα αίσθηση ελευθερίας ή ενδεχομένως την αλλαγή μιας ξεπερασμένης στάσης από πλευράς σου. Σε κάθε περίπτωση, κάτι που συνδέεται με τις ερωτικές υποθέσεις σου, αρχίζει να προχωράει τελικά. Γιατί αισθάνεσαι λιγότερο υποχρεωμένη, σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε σε κράτησε πίσω, για κάποιο χρονικό διάστημα.

ζώδια υδροχόος Ο εραστής σου σήμερα, έχει όρεξη να φλερτάρει μαζί σου ή να δει τη παιγνιδιάρικη πλευρά σου. Αυτή είναι μια στιγμή λίγο ριψοκίνδυνη ή λιγότερο σεβαστή για τους κανόνες των σχέσεων. Αλλά μπορεί να υπάρχει χιούμορ και γέλιο σε μια ερωτική σχέση και ταυτόχρονα σεξουαλικότητα κι αισθησιασμός. Η αγάπη σου για τη ζωή, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται, για να ενισχύσει την ερωτική σας σχέση.

ζώδια ιχθύες Σήμερα είναι η ημέρα που θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τί εμπειρίες απέκτησες από μια πρόσφατη ερωτική σου υπόθεση. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι λόγοι για τους οποίους σε ελκύει ο εραστής σου το ένα λεπτό και το αμέσως επόμενο σε απωθεί. Προσπάθηε να δείς τον εαυτό σου, με τα μάτια του εραστή σου, επειδή αντιμετωπίζεις μια σημαντική αποστολή αυτή τη στιγμή. Ζώντας και αγαπώντας αυθεντικά σημαίνει ότι τη σημερινή μέρα, οφείλεις ν’απαντήσεις στην ερώτηση, του τί πρέπει να μάθεις από την πρόσφατη ερωτική σου σχέση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments