Αθλητισμός

«Ο Ολυμπιακός το πιο έντονο ενδιαφέρον για Κάμπελ»

«Ο Ολυμπιακός το πιο έντονο ενδιαφέρον για Κάμπελ»
"Ψήνεται" η επιστροφή Κάμπελ στον Ολυμπιακό.

Ο Τζόελ Κάμπελ είναι ένας παίκτης που ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του τον θέλει πολύ πίσω στο Πειραιά και μετά τον Τοροσίδη και τον Φετφατζίδη στο Λιμάνι «ψήνονται» να τον δουν να φορά ξανά τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικότερα, πριν από μερικές μέρες, ο νέος προπονητής της Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ότι ο Τζόελ Κάμπελ είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν σύντομα από το ρόστερ των «Κανονιέρηδων». Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κάμπελ αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει δείξει μέχρι τώρα το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για να τον επανεντάξουν στο ρόστερ του.

Συγκεκριμένα, η La Republica κάνει αναφορά στους διεθνείς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν σίγουρη ποδοσφαιρική στέγη για τη νέα σεζόν και το όνομα του Κάμπελ είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για το μέλλον του Κάμπελ:

«Έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, μία κατάσταση που κλείνει την πόρτα σε ενδεχόμενο δανεισμό του. Η Λάτσιο από την Ιταλία έδειξε ενδιαφέρον, αλλά μόνο για τη μεταγραφή του. Ο μοναδικός τρόπος να φύγει από το σύλλογο, είναι με πώληση. Έτσι, αν υπολογίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Premier League ολοκληρώθηκε, θα πρέπει να κοιτάξει για μεταγραφή σε άλλη χώρα της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα είναι ο σύλλογος που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Κοσταρικανού, στον οποίο ο προπονητής του στην Άρσεναλ, Ουνάι Έμερι δεν έχει εμπιστοσύνη».