Αθλητισμός

Σπαρτάκ ΠΑΟΚ: Τι γίνεται τελικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια

Σπαρτάκ ΠΑΟΚ: Τι γίνεται τελικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Σπαρτάκ Μόσχας.

Με τον Ιβάν Σαββίδη να παρακολουθεί μέρος του προγράμματος και δίχως απρόοπτα, ολοκληρώθηκε απόψε (13/8) στην «Otkritie Arena», στη Μόσχα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή ρεβάνς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τη Σπαρτάκ (20.30).

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», όπως έπραξε και στο τελευταίο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκό ματς των «ασπρόμαυρων», στην Ελβετία, με τη Βασιλεία, βρίσκεται στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον παικτών του και αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια που θα καταβληθεί για να κατακτηθεί η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας, σε επίπεδο συλλόγων, ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θέση βασικού, στην αυριανή αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα μπει έχοντας το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στην Τούμπα, πρόκειται να έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» επανακάμπτει, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εσχάτως, με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς και Πέλκα, να εκτιμάται πως θα απαρτίσουν μαζί του την ενδεκάδα για τον αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments