Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Πέμπτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια κριός.

Αν είσαι μόνη, μπορεί ν’ακολουθήσεις κάποιον που σου έκανε μεγάλη εντύπωση ή ν’απολαύσεις αρκετό φλέρτ.

Ωστόσο, οι ένθερμες κινήσεις σου, μπορεί να φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό σ’ ένα επίπεδο, αλλά ενδεχομένως να είναι προβληματικό σ’ένα άλλο.

Ίσως να μην θεωρείς πως κάνεις κάτι λάθος, με την ασυγκράτητη ορμή σου, όμως κάποιος ενδιαφερόμενος, θα μπορούσε.

Ζώδια ταύρος

Θα βρεθούν πολλοί συμβουλάτορες για να σχολιάσουν αυτόν που βλέπεις αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, παρόλο που πολλά από τα λεγόμενά τους θα είναι σωστά, να ξέρεις πως υπάρχουν πολύ περισσότερα στην ερωτική σου σχέση, από ό, τι βλέπουν οι άλλοι. Επέλεξε να διατηρήσεις για τον εαυτό σου τη σχέση σου. Αν οι άλλοι είναι περίεργοι, τόσο το χειρότερο γι’αυτούς.

Ζώδια δίδυμοι

Έχεις μια φυσικότητα με τις λέξεις, που είναι πολύ ισχυρή και πολύ σέξι.

Γι’αυτό και μπορείς να γοητεύσεις ένα μελλοντικό σύντροφο, με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Μπορεί να μην υπάρχει ποτέ μια αμήχανη στιγμή στη συζήτηση.

Επειδή μπορείς να υπερέχεις όχι μόνο στο να διατηρείς ευχάριστη τη συζήτηση, αλλά γνωρίζεις και με ακρίβεια ποιά θέματα θα του κρατήσουν έντονο το ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή μόνο, ελπίζω να καταλάβεις πως θα πρέπει ν’αφήσεις να επικρατήσει και λίγη σιωπή για να δημιουργηθεί, λίγη μαγεία.

Αυτό μόνο να προσέξεις….και όλα καλά.

Ζώδια καρκίνος

Τους τελευταίους μήνες, το σύμπαν, σ’ενθαρρύνει να κινηθείς σε νέους κοινωνικούς κύκλους.

Και θα δημιουργηθούν ρομαντικές ευκαιρίες, αν κάνεις μια προσπάθεια να συναντήσεις και να μιλήσεις με νέα πρόσωπα, σε νέα μέρη. Η αγάπη μπορεί να βρεθεί με κάποιον που μοιράζεται την ένταση ή τον ενθουσιασμό σου, με το ίδιο ενδιαφέρον που έχεις κι εσύ.

Η ανταλλαγή γνώσεων, μπορεί να φέρει μια συνάντηση μυαλών, με περισσότερους από έναν τρόπους. Ζώδια λέων

Μη διστάζεις, να συζητήσεις ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί, με τον εραστή σου.

Μπορεί να προετοιμάζεσαι άδικα για μια δύσκολη ή αμήχανη συζήτηση, που όμως θα έχει ευχάριστα αποτελέσματα. Όσο πιο ειλικρινείς είναι τώρα οι συζητήσεις σας , τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα.

Με μια ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης, θα μπορούσες να εκπλαγείς, από το επίπεδο της ειλικρίνειας, που θα σου δείξει ο εραστής σου. Ζώδια παρθένος

Ένα ζήτημα, ενδεχομένως σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια, μπορεί να είναι κάπως αινιγματικό και να ενθαρρύνει εσένα και τον εραστή σου, να το ξεπεράσετε μαζί.

Θα υπάρξει κάτι πολύ σέξι αν καταφέρετε και το ξεπεράσετε. Αν χρειαζόταν να συνειδητοποιήσεις πως και οι δύο δημιουργείτε μια θαυμάσια ομάδα, τότε αυτό που θέλει την προσοχή σας τώρα- ή σύντομα- θα το επιβεβαιώσει. Ζώδια ζυγός

Η ανυπομονησία σου, μπορεί να είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις υπερβολές στην ερωτική σου ζωή.

Θα μπορούσε επίσης να σε κάνει να πιστεύεις πως έχεις προχωρήσει παρακάτω στην επιθυμητή σου εξέλιξη, απ’ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Αλλά το σύμπαν, δεν προσπαθεί να σου χαλάσει την ψευδαίσθηση ή να σε απογοητεύσει. Αντίθετα, προσπαθεί να σ’ ενθαρρύνει να κοιτάξεις το παρόν, με τη γνώση πως μπορεί να εξελιχθεί σταδιακά η σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή.

Απλά προσπάθησε, να μην βιάσεις, αυτή τη διαδικασία. Ζώδια σκορπιός

Η επιρροή της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα αυξήσει τα συναισθήματα ή τις ευαισθησίες σου.

Αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την αποφασιστικότητα ή την αμυντική σου στάση, έξω από την εξίσωση. Θα δημιουργηθούν ισχυροί δεσμοί ανάμεσα στην ερωτική και την οικογενειακή σου ζωή και θα είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Υπερασπιζόμενη την άποψη του εραστή ή ενός οικογενειακού μέλους, πιθανότατα να μη χρειάζεται την αποφασιστικότητα, που θα ήσουν διατεθιμένη να δώσεις.

Αν θέλεις να γίνει κατανοητή ή να υποστηριχτεί η άποψή του, τότε διατήρησε την ψυχραιμία σου! Ζώδια τοξότης

Για να προχωρήσεις στην ερωτική σου σχέση, θα πρέπει να κάνεις πρώτα ένα βήμα πίσω για να διασαφηνίσεις στο μυαλό σου, τί θέλεις να συμβεί.

Στη συνέχεια, σφίξε τα δόντια και διακινδύνευσέ το. Αν θέλεις να γίνει πιο στενή η σχέση σου με τον εραστή σου, να ξέρεις πως οι προσπάθειές σου, θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα.

Αν οι προθέσεις σου είναι ειλικρινείς, οποιαδήποτε δυσφορία θα είναι εφήμερη. Ζώδια αιγόκερως

Αυτό που είναι καλό ή ταιριάζει στη σχέση σου, μπορεί το αντικείμενο του πόθου σου, να μην το καταλάβει και δε θα το πάρει σοβαρά.

Μην αφήσεις όμως την αντίστασή του, να σου χαλάσει την ψευδαίσθηση. Η διστακτικότητα ή η απροθυμία του, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός, πως νιώθει πιεσμένος σε μια δέσμευση και δε νιώθει έτοιμος ακόμη.

Η πρόοδος στη σχέση σου, για σένα μπορεί να είναι ξεκάθαρη, όμως θα πρέπει να εξαντλήσεις την υπομονή σου για να δώσεις στον εραστή σου το χρόνο που χρειάζεται για να το καταλάβει! Ζώδια υδροχόος

Υπάρχουν οφέλη αν εφαρμόσεις τη μέθοδο της υπομονής στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή.

Ειδικά αν νιώθεις πως χρειάζεται, προσεκτικό χειρισμό.

Κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, πρέπει να του δοθεί χρόνος και χώρος για να κάνει ό, τι σκοπεύει να κάνει, χωρίς κολακείες και καλοπιάσματα. Αυτό δίνει σε σένα και τον εραστή σου, το χρόνο για να προετοιμαστείτε γι’ αυτό που εξελίσσεται σταδιακά.

Χαλαρώστε και δείτε τί εξελίξεις επιφυλλάσει το σύμπαν για σας τους δυο! Ζώδια ιχθύες

Τα λόγια σου θα ρέουν εύκολα, ειδικά αν τα χρωματίζεις με λίγο χιούμορ.

Μ’αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ένταση, που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου. Μπορεί επίσης να ρίξει διάχυτο φως σε μια έντονη κατάσταση που βιώνεις με τον εραστή σου, αυτό το διάστημα.

Αν ο εραστής σου πιστεύει πως σ’έχει καταφέρει στη συζήτηση…. τότε κάντου έκπληξη!

Μπορείς να φέρεις τα πάνω κάτω σε οποιαδήποτε συζήτηση, αν κρατήσεις τα πράγματα ανάλαφρα.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018