Ζώδια

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες μιλούν για τον έρωτα

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες μιλούν για τον έρωτα
Χαρτομαντεία: Οι κάρτες των αγγέλων μιλούν για τον έρωτα.

Χαρτομαντεία, πιο αναλυτικά:

Κριός: Η ΑΓΑΠΗ

Δεν θα έχετε κάποιο παράπονο πια από τον άνθρωπο σας, μιας και απόλυτα έχετε καταλάβει, όλα αυτά τα λάθη του, και τώρα θα κάνει την προσωπική του προσπάθεια για τα διορθώσει.

Ταύρος: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεν χρειάζεται να θυμώνετε ούτε και να θλίβεστε με το γεγονός ότι είστε μόνοι σας. Αυτό είναι και καλό καθώς θα βρείτε και τον τρόπο να ψάξετε πιο μέσα στην καρδιά σας.

Δίδυμοι: ΚΥΜΜΑΤΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ

Για τους δικούς σας λόγους δεν θέλετε ακόμη να παραδοθείτε σε μια νέα αγάπη, που δείχνει να έχει πολλά από τα καλά στοιχεία που αποζητάτε. Ίσως εκκρεμούν καταστάσεις με το παρελθόν.

Καρκίνος: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η θλίψη που υπάρχει μέσα στα μάτια σας, έρχεται από την μπερδεμένη σας ερωτική ζωή, που δεν έχει αρχή και τέλος, με τους λάθος ανθρώπους. Αυτό θα πρέπει να το φροντίσετε.

Λέων: Η ΔΥΝΑΜΗ

Ευνοείστε από την τύχη και το σύμπαν, για να λύσετε πια μόνιμα όλες αυτές τις καταστάσεις που σας ενοχλούν από την μεριά των οικονομικών σας και να μπορέσετε, πια να προοδεύσετε και την ζωή σας την ερωτική.

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες των αγγέλων μιλούν για τον έρωτα

Παρθένος: Η ΑΡΜΟΝΙΑ

Οι συζητήσεις, που θα γίνουν από τα τέλη του μήνα και μετά, με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας, θα αρχίσουν να γίνονται πράξεις, που θα φέρουν και πάλι το χαμόγελο σας.

Ζυγός: Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Ένας χωρισμός, δεν μπορεί να γίνει η αιτία για να μείνετε πίσω από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην υπόλοιπη σας ζωή. Αυτό που προέχει είναι να ισορροπήσετε και την επαγγελματική σας πορεία.

Σκορπιός: Η ΦΙΛΙΑ

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τελικά ταιριαστοί μεταξύ τους. Ο χρόνος μόνο θα σας δείξει τι γίνεται και αν μπορείτε με αυτόν τον νέο σύντροφο, να έχετε καλό και μελλοντικό δρόμο!

Τοξότης: ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα αρχίσουν να σας χτυπούν την πόρτα οι πρώην. Είναι κάτι που το έχετε ζητήσει να συμβεί, και τώρα θα το έχετε στο μέγιστο του.

Αιγόκερως: Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ακούτε τα θέματα που έχει ο σύντροφο σας, με την οικογένεια του, και τις πρώην του καταστάσεις, και μάλλον έχετε απογοητευτεί. Η τελική απόφαση είναι μόνο δική σας.

Χαρτομαντεία: Οι κάρτες των αγγέλων μιλούν για τον έρωτα

Υδροχόος: ΜΑΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Έχετε καιρό να δείτε κάποιο αγαπημένο άτομο, και όλως τυχαίως αυτό θα έρθει σε μια κοινή σας παρέα. Ίσως και κάπως έτσι να ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας για εσάς.

Ιχθείς: Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ

Η οικογένεια σας θα σας στηρίξει σε όλα αυτά που τώρα σκέφτεστε να κάνετε. Αυτό είναι και κάτι που προσεχώς θα σας αφήσει χρήμα, για να ρυθμίσετε και κάποιες πιο παλιές σας ιστορίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments