Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια κριός

Απαγγιστρώσου από την προσπάθεια που κάνεις να επηρεάσεις κάποια κατάσταση στα ερωτικά σου.

Ειδικά αν είναι προφανές, πως δεν μπορείς να την ελέγξεις, πόσο μάλλον να την επηρεάσεις. Τα σχέδια για ένα ταξίδι, θα σου προσφέρουν μια ευχάριστη απόσπαση της προσοχής, από τα ερωτικά σου διλήμματα.

Και πού ξέρεις; Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον ιδιαίτερο τύπο, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι σε προβλημάτιζε μέχρι τώρα.

Ζώδια ταύρος

Θα ήταν χρήσιμο να καταλάβεις τα όρια που υπάρχουν, όσον αφορά το βαθμό στον οποίο μπορείς ή πρέπει να προωθήσεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα.

Μπορεί να νιώθεις ενθουσιασμένη και να τ’αφήσεις όλα στην τύχη, και να παρακολουθήσεις τις συνέπειες που θα προκύψουν από μια δυναμική προσέγγιση.

Αλλά αν ακούσεις την εσωτερική σου φωνή που σε ωθεί να είσαι υπομονετική και ευαίσθητη, τότε αυτή τη φωνή πρέπει να την ακούσεις!

Ζώδια δίδυμοι

Η ερωτική σου σχέση θα μπορούσε να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής αν εμπνευστεί και καλλιεργηθεί.

Αντί να σκέφτεσαι πως θα πρέπει να συνεχίσεις να την χειρίζεσαι με προσοχή και φροντίδα, αποφάσισε να την αφήσεις μόνη.

Ο ουρανός συνεπάγεται τη δημιουργία απόστασης ανάμεσά σας και το θέμα θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο μυαλό σου. Και η στάση σου απέναντί του, θα μπορούσε να έχει αποτέλεσμα. Αυτό πιθανότατα συνεπάγεται ν’ανησυχείς λιγότερο.

Ζώδια καρκίνος

Ένα ερωτικό θέμα που μπορεί να έχει εμφανιστεί από το πουθενά, μπορεί να φαίνεται πως απαιτεί σκέψη ή εκτίμηση από μεριάς σου.

Ωστόσο, μόλις απομακρύνεις όσα σου προκαλούν σύγχυση, μπορεί να δεις ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, ακόμα κι αν σε γεμίζουν με μια αίσθηση ανησυχίας.

Αυτό μπορεί να απαιτεί να δεχτείς κάτι, από το οποίο θα είχες τρέξει χιλιόμετρα μακριά στο παρελθόν.

Αλλά αυτό ήταν τότε, ενώ τώρα είναι διαφορετικά. Για να λύσεις ένα πρόβλημα όταν είναι απαραίτητο, απαιτείται ανοιχτόμυαλη προσέγγιση.

Ζώδια λέων

Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε και να καταλήξετε σε μια συμφωνία με τον εραστή σου για ν’αποφασίσετε για κάτι.

Οπότε μην αισθάνεσαι πως πρέπει να το κάνεις μόνη σου.

Ίσως να πιστεύεις πως είναι πιο σωστό και πιο ωφέλιμο, αν αναλάβει την πρωτοβουλία ο εραστής σου.

Όμως θα πρέπει να ξέρεις, πως τα συμφέροντα του αγαπημένου σου θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, εξίσου με τα δικά σου.

Ζώδια παρθένος

Μπορεί να βρεις πως είναι πιο άνετα ν’αποδράσεις στο δημιουργικό σου κόσμο σήμερα.

Αλλά να ξέρεις, πώς οποιαδήποτε απόσταση προσπαθήσεις να δημιουργήσεις, θα είναι βραχύβια, αν ο εραστής σου είναι αποφασισμένος να ενθαρρύνει την μεταξύ σας επικοινωνία.

Θα εντείνει τις προσπάθειές του, αν λάβει την ανάγκη σου για μοναξιά, σαν έλλειψη ενδιαφέροντος ή οτι κρύβεις το κεφάλι σου στην άμμο, για κάτι που νομίζει, ότι χρειάζεται κατάλληλη προσοχή.

Η ανάγκη σου για λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, μάλλον θα χρειαστεί να καθυστερήσει!

Ζώδια ζυγός

Όσο δελεαστικό, κι αν είναι ν’ακολουθήσεις τη ρομαντική σου ονειροπόληση και να κάνεις κάτι αυθόρμητο στα ερωτικά σου, ένα αξιοσημείωτο αίσθημα ευθύνης θα υπερισχύσει των επιθυμιών σου.

Το να ενεργείς απερίσκεπτα ή να ρισκάρεις, μπορεί να είναι ελκυστικό, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί μια ευθύνη, ειδικά αν πρόκειται για μια υπόσχεση.

Ζώδια σκορπιός

Η ιδέα να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή ανορθόδοξο στα ερωτικά σου, μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί, αν νιώσεις πως είναι απαραίτητο να είσαι υπεύθυνη ή πειθαρχημένη.

Ευτυχώς, η μαγεία παραμένει αποφασισμένη να βρει το δρόμο της στην ερωτική σου ζωή, ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να φερθείς λογικά ή πρακτικά.

Παρόλο που συνήθως δεν κάνεις λάθος όταν αντιμετωπίζεις σοβαρά κάποια θέματα, ίσως το συγκεκριμένο ζήτημα να το παίρνεις περισσότερο σοβαρά απ’όσο χρειάζεται, αυτή τη στιγμή.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις αν μπορείς!

Ζώδια τοξότης

Είναι κατανοητό να θέλεις σε οποιαδήποτε ερωτική ή άλλη σχέση, οι καθυστερήσεις ή τα εμπόδια να εξαφανιστούν και να μην απαιτούν τόση πολλή σκέψη, όση φαίνεται πως απαιτούν.

Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη αν καταλάβεις, πως πρέπει να είσαι υπομονετική.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, θα μπορούσε να είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου στο οποίο δεν έχεις πλήρη πρόσβαση, αυτή τη στιγμή. Γι’αυτό, επιβίωσε όσο μπορείς, με τα εμπόδια που υπάρχουν τώρα.

Ζώδια αιγόκερως

Μάλλον έχεις καθυστερήσει να κάνεις μια δυσάρεστη συζήτηση με τον εραστή σου. , Και πιθανότατα δεν θα προσπαθήσεις να είσαι ευάλωτη, παρότι θα χρειαστεί να συμπεριφερθείς έτσι.

Μπορεί δικαιολογημένα να θέλεις την αντιπαράθεση, ειδικά αν η ιστορία υπαγορεύει ότι είσαι σοφή.

Ωστόσο, αν πάψεις να είσαι σκληρή και στηρίξεις τα λεγόμενά σου με γνήσια ευαισθησία, θα βοηθήσουν ώστε η συζήτηση, να περάσει σωστά από την άλλη πλευρά.

Ζώδια υδροχόος

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή, κατά την οποία ο εραστής σου θα έχει πρόσβαση σε μια πλευρά σου, που κανονικά κρύβεις.

Αν και ίσως να είχες τους λόγους σου, που δεν το αποκάλυπτες νωρίτερα, είναι σημαντικό να πιστέψεις πως ο εραστής σου, δε θα σε κρίνει γι’αυτό.

Θ’ ανακουφιστείς απ’αυτό το γεγονός και ο αγαπημένος σου θα σε δει, μ’ένα πολύ διαφορετικό και θετικό τρόπο. Έτσι, κι οι δύο πλευρές κερδίζουν.

Ζώδια ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ψαράκι, που αισθάνεται αισθησιακό και παθιασμένο.

Και με την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη, εξαιτίας της κοσμικής ώθησης, θα αισθάνεσαι, εντελώς άψογη και προκλητική!

Κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου ή με την ερωτική σου σχέση, έχει τη δυνατότητα να γίνεται ολοένα και περισσότερο επιτυχημένη. Με την αίσθηση πως νιώθεις τέλεια και δελεαστική, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην αιχμαλωτίσεις αυτόν που θέλεις!

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018