Ζώδια

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 19/08 Κυριακή

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Δεσμευμένοι : Πολλή σκέψη έχει αυτή η εποχή για εσάς. Οι καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση – γάμο, είναι μέτριες και δεν υπάρχει ακόμη φως στο τούνελ για άμεση καλυτέρευση. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας. Ελεύθεροι : Αν έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μην βιαστείτε να κάνετε κάποια νέα σχέση. Μάλλον ένα μικρό χρονικό διάστημα θα φέρει την ισορροπία στην ζωή σας. Ο Σεπτέμβριος θα έχει δώρα!

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Δεσμευμένοι : Δεν θα αντέξετε για πολύ ακόμη, την πίεση που σας ασκεί ο σύντροφος σας για να ξεμπλέξετε άμεσα από τις μεγάλες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που παράλληλα έχετε. Σκεφτείτε τα πάντα. Ελεύθεροι : Υπάρχουν φίλοι, που θέλουν να σας βλέπουν να είστε ευτυχισμένοι. Αυτό σίγουρα αφορά, το πρόσφατο σας παρελθόν που σας ταλαιπώρησε πολύ και παρατεταμένα. Ξεπεράστε το!

ταρώ Δίδυμοι : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Δεσμευμένοι : Οι απολαύσεις που σας προσφέρει ο άνθρωπος σας αλλά και η αγάπη του, θα πολλαπλασιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα στο Φθινόπωρο θα έρθουν και οι αποφάσεις για συγκατοίκηση ή γάμο. Ελεύθεροι : Οι γερές βάσεις, που έχετε βάλει στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι και αυτές που θα σας δώσουν μια προαγωγή εντός των επομένων εβδομάδων, που θα φέρουν οικονομική πια άνεση.

ταρώ Καρκίνος : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Μια μεγάλη έκπληξη σας επιφυλάσσει ο άνθρωπος σας, που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Μπορεί να είναι μια πρόταση γάμου ή και ακόμη ένα μεγάλο ταξίδι! Οι εκπλήξεις είναι μεγάλες και πολλές. Ελεύθεροι : Εσείς έχετε πραγματικά φάει τα μούτρα σας μέσα από τις λάθος σχέσεις που έχετε κάνει τα τελευταίο χρόνια! Τώρα αυτή η νέα επαφή, που έχετε μάλλον είναι κάτι καλύτερο. Μην κάνετε τα ίδια πάλι!

ταρώ Λέων : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Δεσμευμένοι : Εσείς δεν έχετε ακόμη πάρει ή έστω αισθανθεί την αγάπη από την μεριά του ανθρώπου σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει να κάνετε άμεσα μια συζήτηση. Οι αποφάσεις θα είναι δικές σας. Ελεύθεροι : Είστε από τους τυχερούς, που μέσα στον λήγοντα μήνα, θα έχετε μια καινούργια γνωριμία, που θα ξεκινήσει από φιλία και θα εξελιχθεί … σε κάτι πιο ζεστό! Κρατήστε την σε αργούς ρυθμούς για αρχή.

ταρώ Παρθένος : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Δεσμευμένοι : Οι αποφάσεις που θα σας ανακοινωθούν …. από τον σύντροφο σας, είναι καλές για τον μέλλον σας και πλέον σας βάζουν σε μια φάση να περάσετε και σε επισημοποιήσεις. Ελεύθεροι : Ακόμη έχετε την πίκρα του χωρισμού! Ωστόσο, δεν υπάρχει και κάτι που να μπορείτε να κάνετε, εκτός από το να ασχολείστε … με την εργασία και τους καλούς σας φίλους.

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Μπορεί να είχατε κάποιες εντάσεις και καυγάδες με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από την νέα εβδομάδα … θα δείτε ότι όλα και πάλι θα έρθουν στο φυσιολογικό τους. Ελεύθεροι : Από την μέρα που έχετε χωρίσει, δεν έχετε σκεφτεί καν να πάτε πίσω και να βρείτε τρόπους επανασύνδεσης. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει πόσο πολύ η όλη κατάσταση σας πόνεσε.

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Δεσμευμένοι : Υπάρχουν δυσκολίες, με αυτήν την σχέση εξ αποστάσεως που έχετε και μάλλον έχετε κάνει κάποιες προτάσεις στο ταίρι σας, έτσι ώστε από το Φθινόπωρο, να βρείτε τις λύσεις επ ΄αυτού. Ελεύθεροι : Δεν θα πρέπει εσείς να έχετε παράπονο μοναξιάς. Μπορεί να μην είστε μέσα σε μια μόνιμη – επίσημη σχέση, αλλά με τόσα άτομα γύρω σας να εκφράζουν τον έρωτα τους, εσείς αισθάνεστε γεμάτοι ήδη.

ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Δεσμευμένοι : Αυτή η εποχή, έχει ταλαιπωρήσει το ζώδιο σας στα αισθηματικά θέματα. Ωστόσο, οι λύσεις θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που δηλώνει έτοιμος μέχρι και για γάμο – οικογένεια. Ελεύθεροι : Εσείς θα πρέπει να προσέχετε παραπάνω τον εργασιακό σας τομέα, καθώς μόνο από εκεί τελικά έχετε κάποιες χαρές. Ο έρωτας θα έρθει μετά την αλλαγή της σεζόν.

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Δεσμευμένοι : Είστε μέσα σε νεύρα και ένταση, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς βλέπετε ότι ο άνθρωπος σας δεν παλεύει για να κρατήσει αυτό που έχετε από κοινού, τόσα χρόνια χτίσει. Ρωτήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας. Ελεύθεροι : Έχετε πραγματικά απογοητευτεί από όλα αυτά που βλέπετε αυτήν την μοντέρνα εποχή, μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει στην επόμενη σας επιλογή να είστε πιο προσεχτικοί.

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Η Σελήνη Ο Αυτοκράτορας Δεσμευμένοι : Είστε σίγουροι ότι ο άνθρωπος σας, κάτι κάνει ύποπτο με ένα άτομο από το αισθηματικό του παρελθόν. Μόνο μέσα από σοβαρές ερωτήσεις και χωρίς πίεση θα βρείτε την άκρη και θα μάθετε … όλη την αλήθεια. Ελεύθεροι : Είστε αρκετά ανεβασμένοι στην διάθεση σας, και αυτό έχει να κάνει με την ενημέρωση που έχετε από τους φίλους σας, για έναν πρώην σας, που μετά από εσάς, δεν έχει ξανα – φτιάξει ποιοτικά την ζωή του.

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Κόσμος Εφτά Κύπελλο Δεσμευμένοι : Οι ευθύνες μέσα σε μια σχέση, βαραίνουν πάντα και τις δύο πλευρές. Στην δική σας την περίπτωση, τις έχετε βάλει αυτοβούλως όλες πάνω στις δικές σας πλάτες, και τώρα μάλλον έχετε κουραστεί πολύ. Ελεύθεροι : Αν τελικά δεν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, τότε μην πετάτε ερωτικά υπονοούμενα και λόγια αριστερά και δεξιά. Πιο πιθανόν είναι και να χαλάτε την εικόνα σας. Δώστε παραπάνω χρόνο σε οικογένεια και επαγγελματικές απαιτήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments