Lifestyle

Άκης Σακελλαρίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο (vid)

Άκης Σακελλαρίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο (vid)
Άκης Σακελλαρίου: Ο ηθοποιός είχε προσβληθεί από τη νόσο των Λεγεωνάριων.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Σωτηρία μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας – εκ των οποίων τις δύο στην Εντατική – πήρε σήμερα ο δημοφιλής ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

Ο ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε έχοντας προσβληθεί από το βακτήριο της λεγεωνέλλας. Τώρα, αναρρώνει στο σπίτι του, όμως, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα του Alpha, για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, στέλνοντας το μήνυμά του στον κόσμο, που πρέπει να είναι προσεκτικός.

«Ένας πονοκέφαλος και ένας πυρετός ο οποίος δεν πέφτει, μπορεί να εξελιχθεί μοιραία. Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός. Δεν πονούσε ασφυκτικά το κεφάλι μου», δήλωσε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Και πρόσθεσε: «Έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση που δεν έπιασε. Εφόσον δεν έπιασε, ευτυχώς πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου πήγαν σε δεύτερη αντιβίωση και αυτό τους κόστισε! Σε εμένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο».

Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σωτηρία, τονίζοντας ότι η έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών ήταν αυτή που έσωσε τη ζωή του. «Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Σωτηρία. Είναι εξαιρετικό προσωπικό. Νομίζω ότι κινήθηκαν γρήγορα και σωστά και νομίζω ότι οφείλω την ανάνηψή μου στην κατάρτισή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments