Ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις.

ζώδια κριός

Θα προσφερθείς να βοηθήσεις τον αγαπημένο σου σε κάποιο θέμα που τον απασχολεί.

Η βοήθειά σου όμως, πρέπει να έχει τη μορφή της συμβουλής κι όχι της απαίτησης ν’ακολουθήσει αυτό που θα του πεις κατά γράμμα. Η συναισθηματική σου ανασφάλεια, μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει.

Αν δείξεις πως θέλεις να δώσεις ένα χέρι βοηθείας στον εραστή σου έμμεσα, θα είναι η καλύτερη στρατηγική για τώρα.

Αν είναι απαραίτητη η άμεση βοήθειά σου, θα σου ζητηθεί.

ζώδια ταύρος

Ένα οικονομικό ζήτημα θα είναι θέμα διαμάχης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου.

Ακόμα κι αν τα οικονομικά είναι “σφιχτά”, δεν θα πρέπει να δημιουργούν μπερδέματα. Αλλά τα πράγματα μπορεί να γίνουν προβληματικά αν δώσεις μεγάλη έμφαση στα χρήματα, που είναι το εισιτήριο σου, για τη συναισθηματική σου εκπλήρωση.

Ο εραστής σου, μπορεί να θέλει κάτι περισσότερο! Κάτι, που απλά τα χρήματα δεν μπορούν ν’αγοράσουν και είναι η υπομονή σου και η συναισθηματική σου υποστήριξη.

Μην υποτιμάς αυτά τα δύο, εξαιτίας των οικονομικών σου χειρισμών.

ζώδια δίδυμοι

Το να βρεις μια έξυπνη λύση σε ένα δύσκολο ερωτικό θέμα είναι κάτι που μπορεί να γίνει.

Αλλά θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτη, κι όχι άκαμπτη. Γιατί ακολουθώντας μια άκαμπτη στάση, θα δεις την κατάσταση που επικρατεί πολύ μονόπλευρα.

Αν δείξεις όμως προθυμία και ευελιξία, θα ενθαρύνεις και τον εραστή σου να κάνει το ίδιο.

Όταν βρεθείτε και οι δύο σ’αυτή τη ζώνη, τότε όλα είναι δυνατά.

ζώδια καρκίνος

Τα ερωτικά σου θα εξελιχθούν, με τρομακτική ταχύτητα… αλλά όχι έτσι όπως επιθυμείς. Ίσως να ελπίζεις, πως η εξέλιξη στη σχέση σου, θα είχε συμβεί αν υπήρχε ένας ελεγχόμενος τρόπος.

Αλλά από πότε πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο; Η εστίασή σου, φαίνεται να αφορά περισσότερο το μέλλον παρά το παρόν – και το πώς ο εραστής σου, μπορεί να διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στην ενίσχυση της άνεσης και της ασφάλειας, στη ζωή σου.

Μπορεί όμως να είναι τόσο ώριμος, ώστε να συνδυάσει τις προσπάθειες.

ζώδια λέων

Η φαντασία σου και οι εξαιρετικές δημιουργικές σου ικανότητες ή τα ταλέντα σου, θα σου δώσουν μια χρήσιμη ώθηση για να τα εφαρμόσεις.

Μ’αυτό τον τρόπο, θα μεγαλώσει ο ενθουσιασμός σου, μέσα στη σχέση σου. Αν μεταφέρεις μια ερωτική σχέση σε καινούργιο επίπεδο, θα οφείλεται στον αυθορμητισμό σου.

Γιατί αυτός, μπορεί να φέρει χαρά στο πρόσωπο του εραστή σου, αν εφαρμοστεί με την υποστήριξη της έμφυτης δημιουργικότητάς σου.Σ

ζώδια παρθένος

Αν είναι φανερό ότι χρειάζεται μεγαλύτερη αρμονία στη σχέση σου, τότε το εμπόδιο μπορεί να είναι φανερά προφανές. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η έντονη αίσθηση συμπόνιας και ευαισθησίας που μπορεί να σώσει τη σημερινή μέρα, καθώς και οι δύο θα υποστηρίξετε τα λόγια και τις ενέργειές σας.

Σπάνια καταφέρνετε να διατηρήσετε την ηρεμία και την γαλήνη στη σχέση σας, όταν λειτουργείτε με πάθος όπως σήμερα, που είναι ιδιαίτερα έντονο.

ζώδια ζυγός

Αν κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου έχει χάσει την λάμψη του, τότε οι ανάμεικτες σημερινές ενέργειες, μπορεί να δώσουν μια έγκαιρη ώθηση.

Μπορεί να βρεις έναν ευφάνταστο τρόπο να προσελκύσεις την προσοχή του εραστή σου. Θα χρησιμοποιήσεις χιούμορ σε μια κατάσταση που ήταν τεταμένη τελευταία ώστε να ξεπεραστεί.

Όλα, είναι απλά ένας ασήμαντος αντιπερισπασμός, οπότε μη στεναχωριέσαι.

ζώδια σκορπιός

Το πάθος θα είναι έντονο και μεγάλο σήμερα, και μια ώθηση στο πάθος φέρνει συχνά, μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση.

Άφησε και τα δύο να σε βοηθήσουν να σημειώσεις πρόοδο στη σχέση σου, που τελευταία ήταν μάλλον αόριστη.

Αν συνδυάσεις πάθος και αυτοπεποίθηση, θα έχεις ουσιαστικά και ευχάριστα αποτελέσματα στη σχέση σου, που ποτέ δε πίστευες, πως θα έβλεπες.

ζώδια τοξότης

Όσο κι αν θα υποδεχτείς ένα αίσθημα ηρεμίας απ’τη μια μεριά στην ερωτική σου σχέση, μια αυξανόμενη αίσθηση ανησυχίας απ’την άλλη, θα αποδειχθεί δύσκολο να αγνοηθεί.

Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να εντοπίσεις με ακρίβεια, τί είναι αυτό που σε ανησυχεί. Αν κάτι αλλάζει σε μια στενή ή εκκολαπτόμενη σχέση, τότε, εστίασε μόνο σ’ αυτό που και οι δύο συμφωνείτε ομόφωνα.

Η ανησυχία μπορεί σύντομα να εξαφανιστεί, μόλις δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κοινό έδαφος.

ζώδια αιγόκερως

Η ερωτική σου ζωή θα είναι μια ζέστη μια κρύο, προκαλώντας σε, να νιώθεις γεμάτη ενθουσιασμό και αισιοδοξία τη μια στιγμή και διστακτική ή αβέβαιη την επόμενη.

Ο εραστής σου, μπορεί να ισχυριστεί, πως αυτό οφείλεται στα μικτά μηνύματα που στέλνεις. Η σταθερότητα που επιζητάς, πρέπει να βρεθεί μέσα σου πρώτα.

Αν νιώθεις συναισθηματική ανασφάλεια, ο καθορισμός αυτής της αρχικής αιτίας, είναι η προτεραιότητά σου.

ζώδια υδροχόος

Αν δεν έχεις καμία αμφιβολία ότι ο εραστής σου επιθυμεί μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, δέξου το με προθυμία.

Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να αποδεχτεί πως «ανοιχτή και ειλικρινής» σημαίνει, ότι η επικοινωνία θα είναι αμφίδρομη και δεν θα επικεντρώνεται αποκλειστικά σ’ αυτά που θέλει αυτός να βγάλει από μέσα του.

Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να φέρεις σε ανοιχτή συζήτηση, ένα ή δύο θέματα που σε απασχολούν. Ωστόσο, οποιεσδήποτε συζητήσεις θα μπορούσαν να γίνουν με τρόπο εκβιαστικό αν του το επιτρέψεις. Γι’αυτό μην του το επιτρέψεις.

ζώδια ιχθύες

Η επαναστατική πλευρά σου ίσως να μην εμφανίζεται συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, δημιουργείται έκπληξη ή σοκ.

Ωστόσο, ακόμα κι αν οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαι απείθαρχη, επειδή ακολουθείς αυτό που προστάζει η καρδιά σου, ξέρεις πως θα διασκεδάσεις με το ρίσκο που θα πάρεις.

Η απόφασή σου, μπορεί να μην αντιμετωπιστεί με χειροκρότημα. Αλλά αν εσύ πιστεύεις πως κάνοντας αυτό το βήμα θα καταφέρεις τη συναισθηματική ολοκλήρωση που επιθυμείς, τότε οι απόψεις των άλλων δε θα σε προβληματίσουν καθόλου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα