Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως 2 Σεπτεμβρίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως 2 Σεπτεμβρίου
Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/08-02/09.

ζώδια Κριός

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα ψάξτε ένα συναισθηματικό διέξοδο. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα τη Δευτέρα και οι φίλοι και οι συγγενείς σας θα χαρούν γι’ αυτό. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα διψάτε για περιπέτεια. Χρησιμοποιείστε αυτή την έκρηξη ενέργειας και ψάξτε την κατάλληλη πρόκληση, στοχεύετε ψηλά! Έχετε την αντοχή και την ενέργεια να καταφέρετε τα πάντα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, πρέπει να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας και να τακτοποιήσετε ανολοκλήρωτες δουλειές. Αλλά την Κυριακή μπορείτε να κάνετε κάτι πιο διασκεδαστικό (και να χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε).

ζώδια Ταύρος

Ξεκινήστε την εβδομάδα παίρνοντας ένα ρίσκο –ειδικότερα ένα ρίσκο στον έρωτα, αν είστε ελεύθεροι. Θα θέλετε να ξεγυμνώσετε τη ψυχή σας τη Δευτέρα και οι άλλοι θα ανταποκριθούν καλά στην συναισθηματική τόλμη. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσπαθήστε να έχετε υπομονή και να είστε λογικοί. Αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, εξάλλου και θα σας χρησιμεύσουν τώρα, καθώς οι άλλοι θα ψάχνονται για (ανούσιο) καυγά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η αγάπη είναι στον αέρα. Είστε στα καλύτερα σας όσον αφορά τη διασκέδαση και το φλερτ αυτή τη στιγμή και οι άλλοι δεν μπορούν να αντισταθούν στην χαλαρή αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε. Αυτή την Κυριακή, πάρτε το χαλαρά και κακομάθετε τον εαυτό σας (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε ως αργά και να τεμπελιάσετε το υπόλοιπο της ημέρας).

ζώδια Δίδυμοι

Το μυαλό σας είναι στα λεφτά; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα μπορεί να πάθετε εμμονή με τον υλικό κόσμο, αλλά δεν πειράζει. Η Δευτέρα είναι η κατάλληλη ημέρα για να επανεξετάσετε προτεραιότητες και προϋπολογισμούς. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, περάστε καλά κάνοντας τα αγαπημένα σας σπορ: λεκτικές κονταρομαχίες και διάλογο. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε και κρατήστε τη συζήτηση καλοπροαίρετη, είστε ικανοί συνομιλητές και οι άλλοι μπορεί να πάρουν τα πνευματώδη σχόλιά σας πολύ σοβαρά.

Να είστε προσεκτικοί και συνετοί. Την Παρασκευή και το Σάββατο, προσέξτε: Η τεχνική της επικοινωνίας σας δεν θα είναι αρκετή για να γοητεύσει το πιο δύσκολο ακροατήριο σας: την οικογένειά σας. Την Κυριακή, είστε μαγνήτες διασκέδασης και φλερτ.

ζώδια Καρκίνος

Τι υπέροχος τρόπος να ξεκινήσει η εβδομάδα! Είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και συναισθηματική ενέργεια τη Δευτέρα, γι’ αυτό μην διστάσετε να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Η διαίσθησή σας είναι ακριβέστατη και η σιγουριά σας θα ανταμειφθεί. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, η ίδια χάρη μπορεί να σας χαρίσει καλοδεχούμενους επαίνους και προσοχή. Δείξτε αυτοπεποίθηση και κάντε θόρυβο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ελέγξετε ακόμα και τις μικρότερες (αλλά και πάλι σημαντικές) λεπτομέρειες, έτσι είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε φιλόδοξα σχέδια ακόμα κι αν είναι πολύπλοκα. Αυτή την Κυριακή, σταματήστε κάθε διαμάχη στο μέτωπο του σπιτιού με ευγένεια.

ζώδια Λέων

Μπορεί να είστε χαμένοι στις σκέψεις σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά με την καλή έννοια. Έχετε σκεφτεί πολύ τον τελευταίο καιρό και αυτό θα φανεί τη Δευτέρα στον τρόπο που εκπέμπετε θέρμη και ικανοποίηση. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Η φήμη σας (εξαιρετική, σαφώς) έχει διαδοθεί και οι άλλοι θα θέλουν να απολαύσουν την αυτοπεποίθηση και τη χάρη σας.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η εξωστρέφεια θα γυρίσει ανάποδα –μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να ψάχνετε ηρεμία και γαλήνη. Αυτή την Κυριακή, περάστε ποιοτικό χρόνο με κάποιον (προτιμότερα σε ένα ερωτικό ραντεβού ή σε κάτι εξίσου ρομαντικό).

ζώδια Παρθένος

Οργανωθείτε! Ξεκινήστε την εβδομάδα βάζοντας σε τάξη τον κόσμο σας, κατά προτίμηση με παρέα ανθρώπων που σκέφτονται σαν εσάς. Η κοινωνικοποίηση θα σας δώσει ενέργεια τη Δευτέρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να νιώσετε πνιγμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά μην απελπίζεστε. Έχετε την εξυπνάδα να φροντίσετε ταυτόχρονα όλες αυτές τις λεπτομέρειες και την ευκαμψία να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε απρόσμενο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο σχεδιασμός σας αποδίδει. Θα τελειώσετε παλιά έργα και θα ξεκινήσετε νέα. Αυτή την Κυριακή, αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε μια παρορμητική αγορά. Είναι καλύτερο να ξεσπάσατε συναισθηματικά ή πνευματικά παρά οικονομικά.

ζώδια Ζυγός

Κρατήστε το κεφάλι σας κάτω καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς περισπασμούς και απαιτήσεις τη Δευτέρα και θα χρειαστείτε βοήθεια απ’ τους φίλους σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να πάρετε τα ηνία, έτσι μην διστάσετε να κάνετε σχέδια και να δείξετε τον δρόμο. Και μην αγχώνεστε για τις λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια και θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους με την ευαίσθητη, διπλωματική πλευρά σας. Αυτή την Κυριακή, όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας. Φλερτάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

ζώδια Σκορπιός

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, είναι η καταπληκτική στιγμή να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε. Η Δευτέρα σας βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση και χάρη και μια συζήτηση εις βάθος μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάτε. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Ο εγωισμός σας μπορεί να σας παρασύρει σε μια διένεξη, την οποία δεν υπολογίζατε και δεν θέλατε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, προσπαθήστε να κάνετε τη χάρη σε κάποιον φίλο σας και μπορεί να μάθετε κάποια ζουμερά μυστικά ως αποτέλεσμα. Αυτή την Κυριακή, περάστε χρόνο με τον εαυτό σας και χαθείτε μέσα στη φαντασία σας, το έχετε καιρό ανάγκη. Λίγος χρόνος ηρεμίας θα σας δώσει την καθαρότητα που χρειάζεστε.

ζώδια Τοξότης

Ακολουθήστε τη διάθεσή σας καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Μπορεί να μην είστε συντονισμένοι με όλους τους υπόλοιπους τη Δευτέρα, αλλά αυτή η μίξη ενεργειών και απόψεων μπορεί να δημιουργήσει μερικές ενδιαφέρουσες (και προκλητικές) νέες ιδέες. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία βρείτε να ρισκάρετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα και η λήψη ρίσκων είναι ο πιο γρήγορος δρόμος προς την ανταμοιβή –είτε πρόκειται για υλική ανταμοιβή είτε για διανοητική εξέλιξη είτε απλώς για καλές στιγμές διασκέδασης.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, δείξτε προσοχή. Θα πρέπει να φροντίσετε τις λεπτομέρειες πριν προχωρήσετε (πράγμα που μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά θα το μετανιώσετε αν δεν το κάνετε). Αυτή την Κυριακή, νιώστε την αγάπη. Η στοργή όλων είναι φανερή.

ζώδια Αιγόκερως

Μην αποφεύγετε τα θέματα που προκύπτουν καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε γρήγορα και η Δευτέρα θα σας παρέχει την τέλεια ευκαιρία για να εκπληρώσετε τις αρμοδιότητές σας. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Χρησιμοποιείστε τις εξαιρετικές αναλυτικές ικανότητές σας για να παρατηρήσετε –θα μπορέσετε να διακρίνετε τι πραγματικά αποζητούν οι άλλοι.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, κάντε μεγάλα σχέδια και θα τα δείτε να επιτυγχάνουν, χάρη στην καλή σας έρευνα και την επιμονή σας. Την Κυριακή, σκεφτείτε τι νέο θα ξεκινήσετε. Είναι η ιδανική στιγμή.

ζώδια Υδροχόος

Η αρχή της εβδομάδας μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη αν η υπομονή και η ευελιξία σας δεν είναι στα καλύτερά τους. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να ανησυχείτε, αν μπορείτε σταματήστε να σκέφτεστε και απλώς συνεχίστε να προχωράτε τη Δευτέρα –ακόμα κι αν η δουλειά που έχετε μπροστά σας δεν είναι τόσο συναρπαστική. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα βρεθείτε μπροστά σε ένα ξαφνικό κύμα δημιουργικότητας. Μια ιδέα μπορεί να οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή και διασκεδαστική ανακάλυψη, αρκεί να έχετε το θάρρος να πειραματιστείτε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περάστε από την δημιουργικότητα στην τακτοποίηση όλων των λεπτομερειών. Πρέπει να δείξετε προσοχή και να αντιμετωπίσετε ακόμα και τις μικρότερες ιδιοτροπίες αυτή τη στιγμή. Αυτή την Κυριακή, ψάξτε κάτι ή κάποιον νέο.

ζώδια Ιχθύες

Μακάρι κάθε εβδομάδα να ξεκινούσε έτσι! Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με διασκέδαση και φλερτ και μην είστε διστακτικοί, οι άλλοι δεν χορταίνουν την παρέα σας τώρα. Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να νιώθετε ότι συμβαίνουν πάρα πολλά, αλλά εσείς πρέπει απλώς να πάρτε μια βαθιά ανάσα και να δείξετε υπομονή (και να μείνετε μακριά από τα δράματα των άλλων).

Την Παρασκευή και το Σάββατο, να είστε τολμηροί! Μην αγχώνεστε αν δεν τα έχετε ξεκαθαρίσει όλα από πριν, θα είναι καλύτερο απλώς να χωθείτε και να ξεκινήσετε. Την Κυριακή, πετάξτε τα παλιά και καλωσορίστε τα νέα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments