Ελλάδα

Ύδρα: Χωρίς ρεύμα και νερό από τα ξημερώματα το νησί

Ύδρα: Χωρίς ρεύμα και νερό από τα ξημερώματα το νησί
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στην υδροδότηση της Ύδρας σημειώνονται από τις 3 τα ξημερώματα, όταν προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί.

Χωρίς ρεύμα και νερό είναι από τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής η Ύδρα, , όταν προκλήθηκε μπλακ άουτ στο νησί.

Η βλάβη οφείλεται στο δίκτυο διανομής και όχι στη διασύνδεση της Ύδρας και τεχνικοί εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος, ωστόσο το έργο τους δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οχήματα πάνω στο νησί.

Αντίστοιχα εκτεταμένα προβλήματα φέτος το καλοκαίρι υπήρξαν και σε άλλα νησιά και κυρίως στη Μύκονο.

ΔΕΔΔΗΕ: Συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών

Η ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ ήρθε κάπως καθυστερημένα στις 17:00 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ:

Με αφορμή την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 26 Ιουλίου (σ.σ. Αυγούστου εννοεί…) 2018 στις περίπου 5.30 το πρωί, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση του νησιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε αμέσως μετά τη διακοπή στην επιθεώρηση του Δικτύου από τον Υποσταθμό Κρανιδίου μέχρι τη Θερμησία (συνολικού μήκους περίπου 25 χλμ) καθώς και των υποβρύχιων διασυνδέσεων του νησιού, ενώ τα συνεργεία του επιθεώρησαν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες – καθώς απαγορεύεται η χρήση οχήματος – το Δίκτυο της Ύδρας.

Ταυτόχρονα έχουν ληφθεί μέτρα για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments