Διεθνή

JACKSONVILLE: Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της επίθεσης

JACKSONVILLE: Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα του δράστη της επίθεσης
JACKSONVILLE: Τι είπε ο σερίφης για τη χθεσινή επίθεση.

JACKSONVILLE: Τρεις νεκροί, δύο θύματα και ο δράστης της επίθεσης, είναι ο απολογισμός της ένοπλης επίθεσης που πραγματοποιήθηκε χθες κατά την διάρκεια τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών στο Τζάκσονβιλ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

“Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που σκοτώθηκαν επιτόπου. Ο ένας από αυτούς ήταν ο ύποπτος, ο οποίος αυτοκτόνησε”, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο σερίφης της Τζάκσονβιλ, ο Μάικ Γουίλιαμς, προσθέτοντας ότι έντεκα τραυματίες εισήχθησαν σε νοσοκομεία και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Δημοσιοποίησε επίσης την ταυτότητα του δράστη: ήταν ο Ντέιβιντ Κατζ, 24 ετών, από τη Βαλτιμόρη, τη μεγαλύτερη πόλη της Πολιτείας Μέριλαντ, στις βόρειες ΗΠΑ.

https://twitter.com/MSNBC/status/1033797820006977542/video/1

JACKSONVILLE: Τρίτη επίθεση τέτοιου είδους στη Φλόριντα

Ο Κατζ άνοιξε πυρ με πιστόλι μέσα στο εστιατόριο όπου διεξαγόταν το τουρνουά βιντεοπαιγνιδιών στο οποίο συμμετείχε. Ο σερίφης Γουίλιαμς απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα κίνητρα της επίθεσης, της τρίτης του είδους στη Φλόριντα τα τελευταία δύο χρόνια.

O Κατζ συμμετείχε για πολλοστή φορά σε τέτοιου είδους τουρνουά, ενώ είχε αναδειχθεί και νικητής σε κάποια από αυτά. Φλόριντα: Τρεις νεκροί από την επίθεση στο Τζάκσονβιλ-Μεταξύ τους ο δράστης

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από την στιγμή της επίθεσης μέσα στον χώρο όπου πραγματοποιείτο το συγκεκριμένο τουρνουά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments