Ελλάδα

Κεφαλονιά: Τι λέει ο ιατροδικαστής για το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε απαγχονισμένο

Κεφαλονιά: Τι λέει ο ιατροδικαστής για το 20χρονο μοντέλο που βρέθηκε απαγχονισμένο
Το μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά, σε λίγες μέρες θα υποδεχόταν στην Ελλάδα την μητέρα και την αδελφή της για διακοπές.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών,  για το θάνατο της 20χρονης Σίνεντ Μακναμάρα, μοντέλο υ από την Αυστραλία, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την προηγούμενη Πέμπτη σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά.

Όπως μεταδίδει η «Daily Mail» ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός της προήλθε από απαγχονισμό, είπε στη μητέρα και στην αδελφή της 20χρονης να μην αντικρίσουν την σορό.


Διαβάστε ακόμα: Η ανάρτηση που ίσως προμήνυε ότι έγινε


«Ο ιατροδικαστής αποκάλυψε ότι απέτρεψε τη μητέρα της Sinead McNamara, Κάιλι και την αδερφή της Λόρεν, από το να επισκεφτούν τη σορό της στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να πάνε να τη δουν σε τόσο κακή κατάσταση».

Το 20χρονο μοντέλο βρέθηκε κρεμασμένο με σχοινιά στην πρύμνη του γιοτ (όπου εργαζόταν ως μέλος του πληρώματος) τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (31.08.2018).

Οι ελληνικές αρχές αυτή τη στιγμή μελετούν το βίντεο από τις κάμερες του γιοτ που σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Η έρευνα του λιμεναρχείου Κεφαλονιάς βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ φως στη υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιείται στην Πάτρα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νησί του Ιονίου βρίσκονται η μητέρα και η αδελφή της 20χρονης, ώστε να παραλάβουν τη σορό.

Να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της θαλαμηγού Alberto Baillères, έχει αναχωρήσει από την Κεφαλονιά από την περασμένη Τρίτη. Πάντως πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από την είδηση ότι η Σίνεντ Μακναμάρα τις επόμενες μέρες θα υποδέχονταν την μητέρα και την αδερφή οι οποίες είχαν προγραμματίσει τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments