Ζώδια

Ζώδια: Η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα

Ζώδια: Η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα
Ζώδια: Αστρολογία Πέμπτης 06/09, η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα.

Ζώδια: Η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα – Αστρολογία Πέμπτης

Τα σημαντικά θέματα που κρύβετε κάτω από το χαλί εδώ και καιρό, θα βγουν ξανά στην επιφάνεια αυτές τις μέρες. Το σύμπαν σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ωθώντας σας να τα χειριστείτε και να τα κλείσετε οριστικά. Κανείς δεν ξεφεύγει για πάντα!

Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σας αυτή την περίοδο, καθώς πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει ισορροπία. Τα έσοδά σας αντιστοιχούν με τα έξοδα, οι υποχρεώσεις σας είναι διευθετημένες; Αν κάτι δεν πάει καλά, αλλάξτε τον χειρισμό των χρημάτων σας και διευθετήστε τις εκκρεμότητες.

Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να σκεφτείτε ξανά τις προοπτικές μιας παλαιότερης σχέσης. Τυγχάνει να είναι ελεύθερος και ο εφηβικός σας έρωτας;

Αστρολογία Σελήνη 06-08/09

Εξίσου πιθανό είναι να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, στη διάρκεια μιας επίσκεψης στο πατρικό σας!

Αν τώρα ξεκινάτε ένα καινούργιο πρόγραμμα εξάσκησης, προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών. Θα είναι πιο συνετό να ασκείστε με έναν γυμναστή, μέχρι να βρείτε τους δικούς σας ρυθμούς.

Η ενέργεια της ημέρας: Ελέγξτε άλλη μια φορά την αξιοπιστία των ατόμων που συνεταιρίζεστε. Θα ήταν καλό να μην κατέχουν ποσοστό άνω του 50%, τόσο ως μερίδιο όσο και από τα κέρδη!

Αστρολογία Παρασκευής 07/09, η Σελήνη διασχίζει τον Λέοντα Κάποιοι θα λάβετε πρόταση για να εργαστείτε στον τομέα της διδασκαλίας. Θα έχετε την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας, ενώ θα ανταμειφθείτε και αδρά!

Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ατομικό επαγγελματικό εγχείρημα, το πιο σημαντικό είναι να είστε ειλικρινείς και ρεαλιστές με όλους και με όλα. Η θετική οπτική των πραγμάτων και η διάθεση να βοηθήσετε τον κόσμο γύρω σας, θα σας πάει πιο μακριά απ’ όσο φαντάζεστε!

Μην ρισκάρετε μια φιλία εξαιτίας των χρημάτων… Δεν λένε τυχαία ότι δεν πρέπει ποτέ να δανείζεις φίλο ή να δανείζεσαι!

Αστρολογία Σελήνη 06-08/09

Αυτές τις μέρες θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να εξομαλύνετε το κλίμα με έναν άνθρωπο που είχατε συγκρούσεις. Ας φανείτε εσείς μεγαλόψυχοι και να απλώσετε το χέρι σας.

Υπάρχει στο περιβάλλον σας ένα άτομο που συνεχώς παίρνει από εσάς με κάθε τρόπο αλλά ποτέ δεν προσφέρει κάτι; Σκεφτείτε σοβαρά κατά πόσο πρέπει να διατηρήσετε επαφές μαζί του.

Η ενέργεια της ημέρας: Εκτός από την εξάσκηση και τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, το γυμναστήριο μπορεί να σας φέρει κοντά και με πολλούς καινούργιους ανθρώπους!

Αν ετοιμάζεστε να κάνετε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητό σας, φροντίστε να το ελέγξετε από όλες τις πλευρές πριν ξεκινήσετε.

Αν χρησιμοποιείτε συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα βλέπετε αρκετά ίδια πρόσωπα σε τακτή βάση. Μην διστάσετε να ανταποδώσετε το χαμόγελο σε εκείνον τον συνεπιβάτη που έχει τραβήξει την προσοχή σας!

Αστρολογία Σελήνη 06-08/09

Παράλληλα, να διατηρήσετε την επαγρύπνησή σας ως προς τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις.

Αν θέλετε να βοηθήσετε έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα κακοποίησης, ο καλύτερος τρόπος είναι να τον φέρετε σε επαφή με έναν επαγγελματία σύμβουλο.

Να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός κάποιες φορές. Μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο και ένα χάδι, μπορούν να μιλήσουν πιο δυνατά από τις λέξεις.

Η ενέργεια της ημέρας: Αν υπάρχει κάποια ψυχρότητα με το ταίρι σας, να ξέρετε ότι είναι μια παροδική φάση.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments