Αυτοδιοίκηση

Θεσσαλονίκη: Εθελοντικές αιμοδοσίες στους Δήμους Θερμαϊκού και Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Θεσσαλονίκη: Εθελοντικές αιμοδοσίες στους Δήμους Θερμαϊκού και Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και η Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9.00π.μ. έως τις 13.00μ.μ. στο στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου.

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και η Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9.00π.μ. έως τις 13.00μ.μ. στο στρατόπεδο Μ. Αλεξάνδρου.

Παράλληλα όπως ενημερώνει ο Δήμος,, διοργανώνονται δραστηριότητες για παιδιά, όπως ζωγραφική, θεατρικά παιχνίδια και θεατρική παράσταση στις 11:00, με τίτλο «Όταν η Στελλίτσα συνάντησε τον Φλίκ» με κεντρικό σύνθημα του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης “ Μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι το αίμα σώζει ζωές”.

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική αιμοδοσία και στον Δήμο Θερμαϊκού

Με το μήνυμα «Σφίγγουμε τη γροθιά μας για τη ζωή» …. γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες», ο Δήμος Θερμαϊκού διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και καλεί τους πολίτες να ανταποκριθούν προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για αίμα.

“ Η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια συστηματική, συντονισμένη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσπάθεια του Δήμου μας, με στόχο την προσέλκυση όλο και περισσότερων πολιτών στον Εθελοντισμό, την αναγνώριση της αξίας αυτού, αλλά και τη σύνδεσή του με τις ανάγκες της κοινωνίας” αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Δήμου Θερμαϊκού.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας, από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments