Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία – Ποιο το παρελθόν του θύματος

Αγία Παρασκευή: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία – Ποιο το παρελθόν του θύματος
Αγία Παρασκευή: Πού προσανατολίζονται οι έρευνες τις αστυνομίας για την εκτέλεση άνδρα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το νεκροταφείο της περιοχής.

Αγία Παρασκευή: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανθρωποκτονία 51χρονου σεσημασμένου για εκβιασμούς και άλλα αδικήματα, χθες το βράδυ, έξω από το νεκροταφείο της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:30 στην οδό Νεαπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στην οδό Νεαπόλεως, όταν ξαφνικά τον πλησίασε άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μηχανή και τον πυροβόλησε.

Σημειώνεται, ότι στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες. Το θύμα, ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 51 ετών, εξέπνευσε επί τόπου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Αγία Παρσκευή: Ποιο είναι το θύμα της δολοφονίας

Βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά έχει στο φάκελό του ο 51χρονος που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφίες γνωστών ανθρώπων της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να είχε δραστηριότητα στο χώρο της νύχτας, καθώς εργαζόταν σε λαϊκές αγορές, αλλά οι αρχές εκτιμούν ότι είχε ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments