Πολιτική

Τζανέτος Φιλιππάκος: Στα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος στη ΔΕΘ

Τζανέτος Φιλιππάκος: Στα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος στη ΔΕΘ
Στα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων Ελληνικής Αστυνομίας και Πυροσβεστικού Σώματος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παραβρέθηκε στα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018.

Τα Πληροφοριακά Κέντρα τα οποία παρουσιάζουν το έργο και τις δράσεις των δύο Σωμάτων εγκαινίασαν η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος.

Στις εκδηλώσεις των εγκαινίων παρέστησαν, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Πανοσιολογιότατος κ.κ. Αλέξανδρος, η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές, Ηπείρου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας και άλλοι εν ενεργεία και απόστρατοι Αξιωματικοί.

Από πλευράς Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν o Επιχειρησιακός Συντονιστής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος ΠΣ Ναθαναήλ Ρήγας, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Εμμανουήλ Τσολάκης, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ.Ν Θεσσαλονίκης Πύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, και άλλοι εν ενεργεία και απόστρατοι Αξιωματικοί.

Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων και Ενώσεων, Πρόεδροι και μέλη του Δ.Σ. Συνδικαλιστικών Ενώσεων, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνδέσμων Αποστράτων, Εκπρόσωπος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, Πρόεδροι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών, καθώς και πλήθος πολιτών.

Τέλος, ο κ. Γενικός στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης, επισκέφθηκε και άλλα πληροφοριακά κέντρα την Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, όπως:

των Ενόπλων Δυνάμεων, όπου συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου και άλλα περίπτερα στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments