Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 13/09/18

Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 13/09/18
Η κάρτα Λενορμάν της Δευτέρας.

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

  • Ερωτική επανασύνδεση
  • Νέος δεσμός
  • Εργασιακή αλλαγή

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Διώξτε από το μυαλό σας, όλες τις παλιές αναμνήσεις και ελάτε στο τώρα. Υπάρχουν ευκαιρίες, για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας, με έναν νέο σύντροφο.

Ταύρος

Μπορεί να έχετε αποτύχει σε κάποιες παλιές σας σχέσεις, αλλά αυτό θα πρέπει να σας κάνει να θέλετε να βρείτε πλέον το ιδανικό ταίρι σας.

Δίδυμοι

Έχετε θυμώσει αρκετά με τον άνθρωπο σας, που δεν προσπαθεί για τίποτα μέσα σε αυτήν την σχέση. Ίσως και αυτό να είναι κάτι που πρέπει να δείτε πιο σοβαρά.

Καρκίνος

Μια παλιά σας ερωτοφιλία θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Αυτήν την φορά, οι προτάσεις θα σας αφορούν άμεσα και ίσως και να σας ενθουσιάσουν.

Λέων

Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές αντιθέσεις μέσα στην σχέση σας, που σας έχουν φέρει σε ένα σημείο, που πρέπει και οι δύο να πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Παρθένος

Είστε μόνοι σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σας πειράζει καθόλου. Από αυτά που έχετε περάσει, έχετε ακόμη γεμάτες τις μπαταρίες σας.

Ζυγός

Στα μάτια σας, είναι ζωγραφισμένη η αγωνία, για το μέλλον και την όποια πορεία αυτής της σχέσης που έχετε. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε στον άνθρωπο σας.

Σκορπιός

Όλα τα προβλήματα, που έχει ο δεσμός σας, έχουν την αρχή τους στον οικονομικό τομέα του ταιριού σας, που τον καθηλώνουν στο άγονο τώρα.

Τοξότης

Έχετε πει αυτά που έπρεπε στον άνθρωπο σας, και τώρα πρέπει να συνεχίσετε με την καθημερινότητα σας. Όλα τα υπόλοιπα, αφορούν τον ίδιο.

Αιγόκερως

Αν ασχολείστε ταυτόχρονα με δύο ερωτικές υποθέσεις, πιθανόν και να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες τελικά να μείνετε τελείως μόνοι σας.

Υδροχόος

Όσα έχουν γίνει στο παρελθόν σας έχουν μάθει πολλά. Σίγουρα πια ξέρετε πως θα κινηθείτε και ποιους θα αφήσετε πίσω σας, χωρίς επιστροφή.

Ιχθείς

Θα πρέπει να εξηγήσετε άμεσα, στον σύντροφο σας όλα αυτά που έχετε σκοπό να κάνετε το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments