Πολιτική

ΔΕΘ 2018: Ο Μητσοτάκης στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

ΔΕΘ 2018: Ο Μητσοτάκης στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης
ΔΕΘ 2018: Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ.

ΔΕΘ 2018: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στις 10.30 στα γραφεία της διοίκησης της ΔΕΘ Helexpo, όπου ο πρόεδρος της, Αναστάσιος Τζήκας, τον ενημέρωσε για τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση.

Παρουσίασε στον κ. Μητσοτάκη το σχέδιο ανάπλασης της ΔΕΘ ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί το 2026.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη συμφωνία του με το σχέδιο ανάπλασης και είπε ότι αυτό θα λειτουργήσει αναπτυξιακά και για τη διεθνή έκθεση και για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επίσης συνάντηση και με εκπροσώπους του σωματείων των εργαζομένων στη ΔΕΘ.

Αμέσως μετά άρχισε περιοδεία στα περίπτερα, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Περνώντας από το περίπτερο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και ενώ του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους του ΑΠΕ -ΜΠΕ να κάνει δηλώσεις, ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε στο να σχολιάσει : «Πολύ ωραία τα βλέπουμε τα πράγματα με τον Τσίπρα».

Σε άλλο περίπτερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε γυαλιά VR (Virtual Reality) και ο φακός της Eurokinissi απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Στα περίπτερα Άρη και Ηρακλή στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης

Τα περίπτερα των ομάδων του Άρη και του Ηρακλή επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στην 83η ΔΕΘ.

Τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ίδιος μάλιστα του προσέφερε μια φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 1.

«Φέτος είστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί» ήταν μία από τις ατάκες του. Μάλιστα, ο ισχυρός άντρας των «κιτρινόμαυρων» του έδωσε μία φανέλα με το νούμερο ένα, με τον πρόεδρο της NΔ να λέει αστειευόμενος: «Με κάνατε τερματοφύλακα».

Στο περίπτερο του υπουργείου Άμυνας

Στο περίπτερο το υπουργείου Αμυνας, συνομίλησε με στελέχη, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τους σκύλους των ενόπλων δυνάμεων. Επιπλέον, εντυπωσιάστηκε από τις ασκήσεις των ειδικών δυνάμεων και πρότεινε γελώντας να περνούν από αυτές οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ.

Στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments