Μedia

COSMOTE TV: Σειρές και ταινίες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή

COSMOTE TV: Σειρές και ταινίες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή
H 2η σεζόν του "Sick Note" και η νέα σειρά "Α Discovery of Witches" έρχονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Σειρές και ταινίες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή ξεχωρίζουν και αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV.

Στο COSMOTE CINEMA 4HD, το κανάλι των σειρών, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και διπλά επεισόδια η σειρά Sick Note, με τον Ρούπερτ Γκριντ του Harry Potter και τον Ντον Τζόνσον (Δευτέρα 17/9, 21.00 & 21.30). H σειρά αφηγείται την αστεία ιστορία του Daniel Glass (Γκριντ), ενός παθολογικού ψεύτη.

Επίσης, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της στη Μ. Βρετανία κάνει πρεμιέρα στο κανάλι η βασισμένη στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων της Deborah Harkness, All Souls, δραματική σειρά A Discovery Οf Witches (Σάββατο 15/9, 23.00).

Στο COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει σε Α’ προβολή η ταινία Τσώρτσιλ (Churchill), για την ιστορία του εμβληματικού ηγέτη της Βρετανίας, Γουίνστον Τσώρτσιλ (Τρίτη 18/9, 21.00), αλλά και η ταινία The Free World, με την Ελίζαμπεθ Μος, για έναν αποφυλακισμένο κατάδικο, ο οποίος ενώ εργάζεται σε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα γνωρίζει μία κακοποιημένη γυναίκα (Παρασκευή 14/9, 21.00).

Στο κανάλι, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε Α’ Προβολή τις ταινίες Εγώ, ο Κολοκυθάκης (My life as a zucchini) (Παρασκευή 14/9, 19.00) και TAD: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα (TAD:The lost explorer and the secret of King Midas) (Σάββατο 15/9, 21.00, ζώνη Family).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, έρχεται σε Α’ προβολή η γερμανική δραματική ταινία Σε μια στιγμή (All of a Sudden), η οποία προβλήθηκε στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου (Δευτέρα 17/9, 22.00), ενώ οι συνδρομητές θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να απολαύσουν στο κανάλι την εμπνευσμένη, από το best-seller μυθιστόρημα της Rose Tremain Σκοτεινός Ποταμός (Dark River) με τους Ρουθ Γουίλσον, Μαρκ Στάνλεϊ και Σον Μπιν (Τετάρτη 19/9, 22.00, ζώνη Ladies First).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση την ταινία δράσης Braven, με τον Τζέισον Μομόα του Game of Thrones.

Συνημμένα θα βρείτε σχετικό ενημερωτικό κείμενο & φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

Το τρέιλερ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments