Ελλάδα

Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης στους αστυνομικούς – Εντοπίστηκε DNA νεαρού άντρα

Ζεφύρι: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης στους αστυνομικούς – Εντοπίστηκε DNA νεαρού άντρα
Κατέθεσε η 22χρονη που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη  που την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι.

Η κοπέλα  ξύπνησε από το κώμα και το βράδυ της Πέμπτης μίλησε για πρώτη φορά στους αστυνομικούς για το όσα θυμάται από εκείνη την νύχτα.

Βέβαια, η μνήμη της ακόμα τουλάχιστον δεν είναι σε θέση να την βοηθήσει και έτσι δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, όπως για παράδειγμα εάν έπεσε θύμα βιασμού ή όχι.

Τι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς

«Θυμάμαι ότι είχα πάει στην περιοχή για να αγοράσω ναρκωτικά. Κάνω χρόνια χρήση.

Ήμουν μαζί με άλλους και πρώτα πήγαμε σε ένα σπίτι για να “φτιαχτώ” το οποίο είναι πολύ κοντά στο σημείο που είχα αγοράσει τα ναρκωτικά.

Μετά πήγαμε και σε άλλο σπίτι, επίσης σε κοντινή απόσταση. Θυμάμαι που έκανα χρήση ουσιών και μετά από λίγο έχασα τις αισθήσεις μου.

Όμως από εκεί και πέρα δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα. Δεν ξέρω τι έγινε, τι μεσολάβησε, ούτε πώς βρέθηκα μόνη στο σημείο από το οποίο με παρέλαβε το ΕΚΑΒ».

Να σημειωθεί, ότι η μητέρα της ανέτρεψε όλα τα σενάρια πριν μερικές μέρες και είπε ότι η κόρη της δεν έπεσε θύμα βιασμού.

Όπως είπε, στις αρχές Σεπτεμβρίου, η 22χρονη είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική και υποβλήθηκε σε γυναικολογική επέμβαση.

Έτσι, θεωρεί ότι ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά το κορίτσι, μην γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό και βλέποντας τα σημάδια να θεώρησε ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Tέλος, να αναφερθεί ότι έχουν ήδη εντοπίσει ίχνη DNA στην 22χρονη, που οι Aρχές εκτιμούν ότι ανήκουν σε νεαρό άνδρα, ο οποίος αναζητείται για να απαντηθούν ερωτήματα της υπόθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments