Πολιτική

Λεβέντης: “Βλέπει” σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: “Βλέπει” σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων
Όσα είπε ο Βασίλης Λεβέντης για Σκοπιανό και δημοσκοπήσεις.

«Σχέδιο, πίσω από ενέργειες ανεξαρτητοποίησης βουλευτών, εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων» κατήγγειλε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα που προκάλεσε η παραίτηση του Γιάννη Σαρίδη από τη θέση του γραμματέα της ΚΟ σημείωσε:

«Εάν ο βουλευτής δεν ζητήσει συγνώμη για όσα έχει δηλώσει αλλά και για όσα αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του, τότε θέτει αυτόν εκτός κόμματος». Ο κ. Λεβέντης δήλωσε, ακόμη, ότι «όποιος βουλευτής έχει εκλεγεί με λίστα και φεύγει από το κόμμα πηγαίνοντας σε άλλο κόμμα προσβάλει τη λαϊκή εντολή».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι:

«Παρουσιάζουν τη μία πλευρά και στοχεύουν στην πεντακομματική Βουλή και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων των δύο πρώτων κομμάτων» προσθέτοντας ότι «εντέχνως δεν παρουσιάζουν τα ποσοστά με αναγωγή των ψήφων, αλλά παρουσιάζουν τις περισσότερες φορές μόνο την πρόθεση ψήφου».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων χαρακτήρισε «εγκληματική» τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Όπως επισήμανε, «ο κ. Τσίπρας μπορεί να αιφνιδιάσει με εκλογές πριν από την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών έτσι ώστε να δώσει την “καυτή πατάτα” στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Στο θέμα των συντάξεων ήταν κατηγορηματικός, δηλώνοντας ότι «δεν πρέπει να μειωθούν», ξεκαθάρισε, όμως, πως «μονομερείς ενέργειες εκθέτουν τη χώρα και ταυτόχρονα θα εκτινάξουν τα επιτόκια δανεισμού σε πολύ υψηλά επίπεδα».

Τέλος, για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι «θα σταλεί στην επόμενη κυβέρνηση κείμενο δέκα σημείων και όποιος το κάνει αποδεκτό, αυτόν θα στηρίξει η Ένωση Κεντρώων, χωρίς να ζητάει λάφυρα και καρέκλες εξουσίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments