Διεθνή

Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την παρουσίαση του βιβλίου της (pics)

Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα πιστεύεις πόσο κοστίζει το εισιτήριο για την παρουσίαση του βιβλίου της (pics)
Απίστευτα χρήματα θέλει κάποιος για να δει από κοντά την παρουσίαση του βιβλίου της Μισέλ Ομπάμα.

Η Μισέλ Ομπάμα παρουσιάζει το βιβλίο της, το οποίο σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον, αλλά οι τιμές του εισιτηρίου είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Μία θέση στην πρώτη σειρά μαζί με ορισμένα προνόμια κοστίζει περίπου 2.550 ευρώ, μια θέση στην πέμπτη σειρά 1.068 ευρώ, ενώ στα άνω διαζώματα κάτι λιγότερο από 25 ευρώ.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που διατήρησε χαμηλό προφίλ μετά το τέλος της προεδρικής θητείας του Μπάρακ Ομπάμα, επιστρέφει δυναμικά στη δημόσια σφαίρα.

Αν και άλλοι συγγραφείς παρουσιάζουν τα βιβλία τους με διαφορετικούς τρόπους, η Μισέλ Ομπάμα συνεργάστηκε με την Live Nation, τη μεγαλύτερη εταιρεία προώθησης συναυλιών η οποία διαχειρίζεται περίπου 500 καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Μπιγιονσέ και οι U2.

Η περιοδεία, της οποίας τα εισιτήρια πωλήθηκαν μέσω ιστοδελίδας, θα ξεκινήσει από το Σικάγο, τη γενέτειρα πόλης της Ομπάμα, και θα ακολουθήσουν Καλιφόρνια, Ντιτρόιτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, και άλλες αμερικανικές πόλεις.

Στην ιστοσελίδα η Live Nation αναφέρει πως η Μισέλ Ομπάμα θα συνομιλήσει ειλικρινά με τους συντονιστές και θα μοιραστεί ιστορίες που υπάρχουν στο βιβλίο της.

Ο Στίβεν Μπάρκλει, ατζέντης συγγραφέων, εμφανίστηκε έκπληκτος σχετικά με τη διαχείριση της περιοδείας.

«Ω, οκ. Είναι σαν περιοδεία της Μαντόνα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό», σχολίασε δηκτικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments