Κόσμος

Λάρνακα: Εξαφάνιση δύο 11χρονων παιδιών – Πληροφορίες για απαγωγή

Λάρνακα: Εξαφάνιση δύο 11χρονων παιδιών – Πληροφορίες για απαγωγή
Άγνωστος άνδρας πλησίασε τα παιδιά σε δημοτικό στη Λάρνακα, τους είπε ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος κι εκείνα τον ακολούθησαν με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν. Μεγάλη κινητοποίηση.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση στη Λάρνακα, αλλά και Παγκύπρια μετά την εξαφάνιση δύο 11χρονων μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες. Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος άντρας ισχυρής σωματικής διάπλασης, ηλικίας περίπου 50-60 χρόνων και ύψους 1.70-1.75 μ., με δεμένο το χέρι πλησίασε κάποια στιγμή το πρωί τα δύο παιδάκια στο σχολείο. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο μεσήλικας άνδρας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας διακινείται με σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος γκρίζου.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Στην πόλη της Λάρνακας έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε γονείς, οι οποίοι ανησυχούν για τα παιδιά τους και προσπαθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε Eπίσης:

Ερντογάν: Νέες απειλές για Αιγαίο και Κύπρο – «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για την προστασία μας»

Υπεγράφη η συμφωνία Κύπρου – Αιγύπτου για τον αγωγό φυσικού αερίου

Περισσότερα