Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ: Ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά – Ισόπαλοι με 1-1

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ: Ένα ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά – Ισόπαλοι με 1-1
Έδειξε χαρακτήρα ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ και τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 από την Τούμπα.

ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ: Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αρη, στην Τούμπα για την 4η φάση του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Πέλκα (25′) και έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κίτσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα από το 60′.

Από την άλλη, ο  Αρης ισοφάρισε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Γκαρσία μετά από ομαδικό λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι είχε κάποια μικρά μόνο διαστήματα ποιότητας αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν δυνατό και με πολλά λάθη εκατέρωθεν και οι 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Στην επανάληψη και σταδιακά ο Αρης προσπάθησε να αξιοποιήσει την αριθμητική του υπεροχή με καλύτερο παίκτη του τον Ματέο Γκαρσία χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Κίτσιου, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ, Γιουνές, Σιώπης, Κολάσο,

Κόκκινες: Κίτσιου (60′)

  • ΠΑΟΚ

Ρέι, Τόσκα, Χατσερίδης (46′ Μάτος), Κρέσπο, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Σάχοφ, Πέλκας, Ζαμπά, Ελ Καντουρί (46′ Μπίσεσβαρ), Καρέλης (77′ Πρίγιοβιτς).

  • Άρης

Κουέστα, Μενέντες (66′ Μπάσα), Μαβράι, Βέλεθ, Σόουζα, Κολάσο, Σιώπης, Ματίγια (82′ Ντιγκινί), Γκαρσία, Γιουνές (46′ Ναζλίδης), Γκάμα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments