Ζώδια

Ζώδια: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (27/9/18)

Ζώδια: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (27/9/18)
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (27/9/18).

Η κάρτα Λενορμάν της Πέμπτης 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

  • Επισκέψεις ερωτικές
  • Νέα αγάπη
  • Οικονομική σταθερότητα

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν έχετε κάνει ακόμη, κάτι ουσιαστικό έτσι ώστε το άτομο που θέλετε, να σας πλησιάσει και πιο ερωτικά. Αυτό το φιλικό δήθεν, μάλλον σας καθυστερεί.

Ταύρος

Τα θέματα που έχει ο άνθρωπος σας, από τον χώρο της εργασίας σας, θέλει να συζητήσει μαζί σας. Σας εμπιστεύεται και θέλει την συμβουλή σας.

Δίδυμοι

Εσείς και η αναβλητικότητα σας, έχουν κάνει το ταίρι σας, να μην σας εμπιστεύεται και τόσο πολύ. Μάλλον, αυτό θα πρέπει να το διορθώσετε.

Καρκίνος

Έχετε αποφασίσει, μέχρι να κλείσετε όλα τα κεφάλαια με το παρελθόν σας, να μην μπλέξετε με κάτι νέο. Το σύμπαν, πάντως όλο και κάτι θα σας στείλει.

Λέων

Οι ανασφάλειες που έχετε για την αισθηματική σας ζωή, δεν είναι και τόσο βάσιμες. Ίσως αυτό να πηγάζει από κάποια λάθη του παρελθόντος σας.

Παρθένος

Όσα έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, αυτούς τους τελευταίους μήνες σας έχουν φανερώσει – δείξει ότι μάλλον το άτομο που έχετε δίπλα σας, είναι ακατάλληλο.

Ζυγός

Όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, τότε και μόνο θα πρέπει να κινηθείτε για μια νέα αισθηματική σχέση. Πιθανόν και ακόμη να μη έχει υπάρξει το πιο γόνιμο έδαφος.

Σκορπιός

Το στόμα σας κόβει και ράβει… όταν θέλετε! Αυτό είναι και κάτι που κάνει πολύ κόσμο, να σας σέβεται και να σας εκτιμά, ακόμη περισσότερο.

Τοξότης

Φαντάζει μέσα στο μυαλό σας, ότι μια επανασύνδεση θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο γεγονός. Αυτό θα γίνει και με πρωτοβουλία του πρώην σας.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα ακόμη μόνο πρόβλημα, μέσα στην σχέση σας…αλλά δεν είναι δικό σας. Αφορά τον σύντροφο σας και το ερωτικό του παρελθόν.

Υδροχόος

Μην καθυστερείτε την προσωπική σας ζωή, λόγω των θέσεων και των σχολίων αυτών που είναι γύρω σας. Εσείς θα κάνετε αυτό που έχετε αποφασίσει.

Ιχθείς

Υπάρχει μια περίεργη διάθεση μέσα στην σχέση σας. Ίσως αυτό που τώρα φταίει είναι ότι κάποια οικονομικά προβλήματα, έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments