Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις (27/9/18)

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις (27/9/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις.

ζώδια σήμερα Κριός

Συνειδητοποιείτε τη δύναμή σας στο φλερτ, αγαπητοί Κριοί; Σήμερα ακολουθήστε αυτή την περιέργειά σας και θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάει! Ο λάγνος και κυβερνήτης σας ο Άρης, συναντά τον Ήλιο στον τομέα των σχέσεών σας.

Να αναμένετε να προκύψουν γεγονότα, που θα τα προκαλεί η παρουσία σας όπου κι αν βρεθείτε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ανταλλάξετε ιδέες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας, η μαγνητική σας έλξη μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Η προσωπική σας φροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος συναντά τον ορμητικό Άρη σήμερα, για να φωτίσουν τη ζώνη της ευημερίας σας. Η διάθεσή σας θα στραφεί στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της σωματικής αλλά και της πνευματικής σας υγείας.

Η γιόγκα, υπό τους επουλωτικούς ήχους δόνησης του διαλογισμού, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε. Στραφείτε στην πιο υγιεινή διατροφή, προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά, πιείτε χυμούς. Αποφύγετε την καφεΐνη και την ζάχαρη, έχετε αρκετή ενέργεια από μόνοι σας.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να λοξοδρομήσετε, αγαπητοί Δίδυμοι! Το ελπιδοφόρο τρίγωνο ανάμεσα στον χαρισματικό Άρη και τον Ήλιο, κεντρίζει σήμερα τον δημιουργικό σας τομέα για να επιφέρει εξελίξεις που δεν θα φανταζόσασταν καν.

Μην μένετε στα τετριμμένα, μην περιπλέκετε τα πράγματα και ανεβάστε την ταχύτητα στα επίπεδα που προτιμάτε. Αυτό το ενθουσιώδες ταξίδι θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα όνειρά σας. Η πιθανή δική σας στήριξη σε κάποιο άτομο που ξεκινά τώρα την πορεία του, θα σας χαρίσουν μια ισόβια συμμαχία.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Πορευτείτε προς την περιπέτεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν δεν βρίσκετε κάτι ανάλογο των προσδοκιών σας, γίνετε εσείς η δράση σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον θερμόαιμο Άρη στις ασυγκράτητες πτυχές σας. Ενδείκνυται να μεταφέρετε την πνευματική σας διέγερση σε σωματικό επίπεδο, γι’ αυτό μην διστάσετε να «κινηθείτε» στις προσωπικές σας συναντήσεις.

Η ευεργετική ενέργεια που θα σας διέπει, θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βλάπτουν.

ζώδια σήμερα Λέων

Ένας είναι ο τρόπος δράσης μέσα στις σχέσεις, αγαπητοί Λέοντες: η ειλικρίνεια και η έκφραση των ζητουμένων σας! Η σημερινή συνάντηση του ανεξάρτητου Άρη με τον Ήλιο στο τομέα σας του ζευγαρώματος, μπορεί να σας ωθήσει να κινηθείτε λίγο πιο ανεξάρτητα… Μπορεί να ερωτευτείτε – αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.

Αν το ταίρι σας έχει περισσότερες απαιτήσεις από τη σχέση σας, μην φέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα περιμένοντας να καταλάβει τις νύξεις σας. Μιλήστε ειλικρινά και με ευγένεια.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η αρχή της ημέρας είναι η «συντήρηση», αγαπητοί Παρθένοι! Η φροντίδα και προστασία του πλανήτη δεν είναι μόνο μια δική σας θετική σκέψη, είναι η πιο πολύτιμη πρακτική προς τις πηγές ζωής. Δεν αρκεί να σβήνετε τα φώτα από το δωμάτιο που βγαίνετε, να μην σπαταλάτε άσκοπα το νερό. Πρέπει να πάτε πιο βαθιά, αναζητώντας και εναλλακτικές στη χρήση των πρώτων υλών.

Ακόμα και όσα αγοράζετε από τον μανάβη, μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλούς τρόπους. Μην πετάτε τίποτα, τα δικά σας άχρηστα ρούχα ή παπούτσια μπορεί να είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου!

ζώδια σήμερα Ζυγός

Το αίσθημα πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Ζυγοί! Σήμερα καλείστε να κάνετε τη μισή διαδρομή για να τον συναντήσετε, καθώς ο Άρης του πάθους συναντά τον Ήλιο στο ζώδιό σας και τον 5ο Οίκο σας της αγάπης.

Μην αναμένετε άπραγοι να σας συναρπάσει κάποιος, μπείτε εσείς στην ατμόσφαιρα της ατμόσφαιρας. Φορέστε το άρωμά σας και τα ρούχα που αγαπάτε, ρουφήξτε τη μεθυστική μυρωδιά των φρέσκων λουλουδιών, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Θα σας είναι πιο εύκολο μετά να ανοίξετε την καρδιά σας, για όλη την αγάπη που σας περιμένει εκεί έξω.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Τρέχετε χωρίς σταματημό, αγαπητοί Σκορπιοί; Ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, για να πάρετε την ανάσα που χρειάζεστε! Ο Ήλιος από τη ζώνη σας της ενδοσκόπησης, συναντά τον δυναμικό και συγκυβερνήτη σας Άρη σε ένα τρίγωνο ροής.

Αποτραβηχτείτε λίγο στη βάση σας, για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας αλλά και να βρεθείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Όταν χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας, η έμπνευσή σας θα πάρει ξανά την ανιούσα.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Προωθήστε την ανεξαρτησία σας, αγαπητοί Τοξότες! Σήμερα ο θετικός Άρης συναντά τον Ήλιο στον κοινωνικό σας τομέα, στρέφοντας την προσοχή σας σε όσα και όσους θα βοηθήσουν την πρόοδό σας. Είστε στο κατώφλι ενός νέου κεφαλαίου της ζωής σας, αλλά για να αδράξετε την επιτυχία πρέπει να απαλλαγείτε από κάθε φόβο και αμφιβολία.

Ξέρετε ποιοι υποβιβάζουν και ποιοι ανορθώνουν τις πολλές σας ικανότητες… Είναι η στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας, χωρίς να σπαταλάτε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να εκτοξευτείτε στην στρατόσφαιρα, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η σημερινή συνεύρεση του ασταμάτητου Άρη με τον Ήλιο στη ζώνη σας των χρημάτων και της καριέρας, σας προετοιμάζουν για μια αύξηση ή προαγωγή!

Δεν πρέπει να πιαστείτε απροετοίμαστοι, στρέψτε την οπτική σας στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Εστιάστε στους στόχους σας και στήστε άμεσα το μακροπρόθεσμο πλάνο σας, για να μην αντιδράσετε σπασμωδικά.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Πόση συγκέντρωση και αφοσίωση χρειάζονται οι στόχοι σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Όση κι αν χρειάζονται, θα την έχετε σήμερα! Ο αποφασιστικός Άρης από το ζώδιό σας, συναντά τον Ήλιο από τον Ζυγό σε μια όψη ευκολίας.

Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, όσο κι αν δελεαστείτε… Αδράξτε τη μέρα και την κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει, είστε ήδη στην είσοδο για να αγγίξετε την κορυφή.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Ο δικός σας τρόπος θα σας κάνει ανταγωνιστικούς σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Ακολουθήστε τη δημιουργική σας διαίσθηση και μην ασχοληθείτε με πρωτόκολλα ή τις απόψεις των άλλων. Προχωρήστε ακάθεκτοι, πέρα από διαχωρισμούς θεσμών και ιδεών.

Η αντισυμβατική σας πλευρά θα σας κάνει ξεχωριστούς, σήμερα που ο εικονοκλάστης Άρης συναντά τον Ήλιο. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε μοναδικές και ευφυείς λύσεις, ακόμα και για προβλήματα που είχαν βαλτώσει ως τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments