Ελλάδα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Ο εκβιαστής καθηγητής με το περουκίνι που ζητούσε χρήματα και σεξ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Ο εκβιαστής καθηγητής  με το περουκίνι που ζητούσε χρήματα και σεξ
ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Το "φροντιστήριο" και οι ανήθικες προτάσεις σε φοιτήτριες.

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ: Σοκ έχει προκαλέσει από χθες Τρίτη (2/10/18) η είδηση ότι ένας πανεπιστημιακός λάμβανε χρήματα από τους φοιτητές του προκειμένου να τους περνάει τα μαθήματα τα οποία χρωστούσαν.

O κύριος “φακελάκης”, όπως είναι το παρατσούκλι που του έχουν προσδώσει οι φοιτητές, συνελήφθη από Αστυνομικούς τις Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Ωστόσο, οι κατηγορίες σε βάρος του δεν σταματούν εκεί.

Τι έκανε ο πανεπιστημιακός

Όπως περιγράφεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των τριών συλληφθέντων, ως θύματα φέρονται σπουδαστές του Ιδρύματος, τους οποίους ο κατηγορούμενος καθηγητής έκρινε ως αποτυχόντες στις εξετάσεις και προκειμένου να τους περάσει ζητούσε ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ανταλλάγματα αυτά αφορούσαν είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή.

Η φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ

Ήδη από χθες, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο καθηγητής δεν αρκούνταν μόνο στην χρηματική αμοιβή που του έδιναν οι φοιτητές του, αλλά ήθελε να πληρωθεί και σε είδος.

Έτσι, φοιτήτριες που έμπαιναν στο στόχαστρό του, κοβόντουσαν στο μάθημα και θα έπρεπε να διεκδικήσουν τον βαθμό του με ανήθικες προτάσεις που τους έκανε ο 59χρονος.

Οι κινήσεις του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν είχε γίνει καμία επίσημη καταγγελία.

Η δικογραφία του “φακελάκια” περιλαμβάνει τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο για τα περαιτέρω στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments