Αθλητισμός

Μάντσεστερ και Λίβερπουλ διεκδικούν τον Άαρον Ράμσεϊ

Μάντσεστερ και Λίβερπουλ διεκδικούν τον Άαρον Ράμσεϊ
Ο Άαρον Ράμσεϊ βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και μετά από 10 χρόνια στην Άρσεναλ φαίνεται, πως θα αποχωρήσει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα δώσουν μια σκληρή “μάχη” για την υπογραφή του Άαρον Ράμσεϊ τον Ιανουάριο, όπως αναφέρει η “Mirror”.

Ο παίκτης της Άρσεναλ βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του και μετά από 10 χρόνια στο σύλλογο, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος Ουαλός ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και φαίνεται, πως είχε ζητήσεις να διπλασιαστούν οι απολαβές του (περίπου 220 χιλ. ευρώ την εβδομάδα ) για να παραμείνει.

Ωστόσο η Άρσεναλ δεν φάνηκε διατεθειμένη να προσφέρει τόσα χρήματα και η αποχώρηση του Ράμσεϊ, είναι το πιο πιθανό σενάριο, πλέον.

Η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ θετική για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τη Λίβερπουλ, καθώς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορούν να υπογράψουν προσύμφωνο με τον ικανότατο μέσο και να ενισχύσουν χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα την μεσαία γραμμή τους.

Αν και άλλες κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ράμσεϊ, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος προτιμάει να παραμείνει στο Νησί και την Πρέμιερ Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments