Αυτοδιοίκηση

OTA VOICE: Το νέο site για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

OTA VOICE: Το νέο site για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Η εγκυρότητα στην αυτοδιοίκηση ακούει στο όνομα OTA VOICE.

Μια νέα δύναμη στην ενημέρωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Θανάση Μπέλτσου και αυτή ακούει στο όνομα otavoice.gr.

Με αυτοδιοικητικά νέα από Δήμους και Περιφέρειες αλλά και αρκετό σχολιασμό της επικαιρότητας, το otavoice αναμένεται να πρωταγωνιστήσει αφού βασικός σκοπός του εγχειρήματος είναι η γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση.

 Ο ίδιος ο Θανάσης Μπέλτσος με μια ανάρτησή του στο facebook λίγες μέρες πριν το site “ανέβει” στον αέρα σημειώνει:

Είμαστε εδώ, Μετά από μια επίπονη προσπάθεια, ώρες ατελειώτης δουλειάς, σας παρουσιάζουμε την δική μας ενημερωτική πρόταση για την τοπική αυτοδιοίκηση. Για να υλοποιηθεί εργάστηκαν αφιλοκερδώς φίλοι και σημαντικά πρόσωπα που ενστερνίστηκαν το όραμα μας και μας εμπιστεύτηκαν, συμβάλλοντας καταλυτικά για να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα με ποιότητα και δυναμισμό.

Ευχαριστώ καταρχήν τον μέτοχο της εταιρίας μας, Δημήτρη Κιούση που είναι ο στυλοβάτης του επιχειρηματικού μέρους της προσπάθειας μας. Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, φίλο και συνοδοιπόρο, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου και με την εμπειρία του έδωσε το δικό του στίγμα.

Ευχαριστώ τον Ηρακλή Καπρίτσα και την εταιρία του Telia Communications SA για την κατασκευή και την επιμέλεια της ιστοσελίδας μας. Ευχαριστώ τον κουμπάρο μου και διακεκριμένο επιστήμονα στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, Γιάννη-Μάριο Ψιμάδα για την δημιουργία των σημάτων (logo) της εταιρίας και της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ την Αλκμήνη Γώγου για την δημιουργία του διαφημιστικού σποτ. Ευχαριστώ την δημοσιογραφική μας ομάδα με επικεφαλής τον αρχισυντάκτη μας Γρηγόρη Ραχωβίτσα και μια πλειάδα καταξιωμένων συνεργατών στην περιφέρεια, που έδωσαν την ψυχή τους να πετύχει η προσπάθεια και να βγει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου και τα δυο μου αγγελούδια, που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα μου, δίνοντας μου την δύναμη να ξεκινήσω από το μηδέν με μοναδικά περουσιακά στοιχεία την καθαρότητα, την ειλικρίνεια, την σεμνότητα, την πίστη και την εμπειρία χρόνων.

Σας υπόσχομαι όπως πάντα, ότι θα είμαστε πιστοί στους αξιακούς κώδικες που μας διαχωρίζουν από το παλιό και το κατεστημένο. Καλή αρχή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments