Αθλητισμός

Πανιώνιος: Ο παίκτης με την φανέλα βασικού που θα φέρει 700.000 ευρώ στην ομάδα

Πανιώνιος: Ο παίκτης με την φανέλα βασικού που θα φέρει 700.000 ευρώ στην ομάδα
Ο Πανιώνιος το φετινό καλοκαίρι δεν πήρε επιθετικό. Έτσι όλο το βάρος έχει πέσει στο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Πανιώνιος, επέλεξε φέτος να μην ενισχυθεί με επιθετικό και έτσι ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι κατά κάποιο τρόπο ο… εκλεκτός για την κορυφή,δεδομένου ότι και ο Ουμάρ Καμαρά όπως φαίνεται δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσεις.

Ο επιθετικός από την Αλβανία, έχει πάρει φανέλα βασικού σπίτι του και ήδη παρακολουθείται από αρκετές ομάδες.

Να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι οι Νεοσμυρνιώτες απέρριψαν κρούση της Κόρτραϊκ για δανεισμό με οψιόν αγοράς (200.000 ευρώ).

Θεωρώντας στην Πλατεία πως η περίπτωσή του θα μπορούσε να εξελιχθεί σε νέο… Χρήστο Τασουλή, δεν θέλησαν να μπλέξουν. Συν τοις άλλοις, ο παίκτης κοστολογείται αρκετά παραπάνω.

Αυτή ήταν και η απάντηση που είχαν δώσει τον περασμένο Ιανουάριο σε κρούση της Οσιγεκ.

Τα λεφτά που έλεγαν ότι θα δώσουν οι Κροάτες ήταν αρκετά, αλλά η πρόταση δεν έφτασε ποτέ. Ίσως κάπου τους «φρέναραν» και οι απαιτήσεις του Πανιωνίου.

Όπως γράφει το Sportime, εάν, πάντως, ο «Ντούρμι» βάλει κάποια γκολ ακόμα έως τον Ιανουάριο, τότε αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για εκείνον. Υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία που τον «σκανάρουν» και στη Νέα Σμύρνη ευελπιστούν ότι θα φτάσει τουλάχιστον μία πρόταση.

Η Μπλάκμπερν για παράδειγμα ήταν στο ματς με τον Αρη για να τσεκάρει τις δυνατότητές του.

Οι απαιτήσεις του Πανιωνίου

Η άποψη που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι 22χρονος επιθετικός μπορεί να φέρει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον, ακόμη και από τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς.

Γι’ αυτό και ο πήχης έχει μπει σε πρώτη φάση πάνω από τις 700.000 ευρώ. Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει ο Πανιώνιος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments