Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Η ρευματοκλοπή του “Da Cappo” ξεπερνά τις 40.000 ευρώ

ΔΕΔΔΗΕ: Η ρευματοκλοπή του “Da Cappo” ξεπερνά τις 40.000 ευρώ
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΕΔΔΗΕ,  η αξία της ενέργειας που δεν καταγράφηκε από το μετρητή της καφετέριας στο Κολωνάκι, στην οποία διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή, ξεπερνά τις 40.000 ευρώ.

Επίσης από την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών.

Η ρευματοκλοπή εντοπίστηκε την Τρίτη από συνεργείο της εταιρίας, το οποίο έκανε επιτόπιο έλεγχο στην παροχή του καταστήματος παρουσία του υπευθύνου, “όπου και διαπίστωσε παρέμβαση στο μετρητή, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή του μεγαλύτερου μέρους της καταναλισκόμενης ενέργειας, γεγονός που κατά αδιαμφισβήτητο τρόπο στοιχειοθετεί τον χαρακτηρισμό της περίπτωσης ως διαπιστωμένη ρευματοκλοπή”, αναφέρει ο Διαχειριστής.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος και του ασκήθηκαν διώξεις για τη ρευματοκλοπή.

Η εικόνα με ένα περιπολικό και ένα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ παρατηρήθηκε από περαστικούς την προηγούμενη Τρίτη έξω από το γνωστό μαγαζί.

Λίγη ώρα μετά ο υπεύθυνος του καταστήματος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος.

Μετά από λεπτομερή έρευνα που διεξήγαγε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, εντόπισε πως η καφετέρια «Da Capo» έκλεβε ρεύμα μέσω μίας ιδιοφυής πατέντας.

Πιο συγκεκριμένα, το ρολόι της επιχείρησης δεν έγραφε καθόλου κατανάλωση με αποτέλεσμα η επιχείρηση να φαίνεται κλειστή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments